Renovation in Glyfada

110m² Apartment

Completion: September 10, 2019
Project Type: Apartment, 110m²
Architects: Panou-Papatheodorou Andriani

Every room in this apartment has been renovated and rearranged to create a new space, where the owners can enjoy pleasant and comfortable life experiences daily.

The interior decoration creates a welcoming ambience. The neutral warm hues of the wooden floor and the fireplace area in the sitting room evoke an elegant, modern aesthetic.

The glossy white-ceiling reflection creates the impression of a higher space. The new, modern and fully-equipped kitchen is connected to the sitting room by a double-glass sliding door of unique design. A straight corridor leads to the main bedroom, guestroom and bathrooms, where warm colors and modern materials make for pleasant relaxation spaces. Natural daylight fills this 3rd-floor apartment, combined with pendant lights and hidden lighting to create ideal living conditions.