Renovation in Ilisia

 60m² Apartment

Completion: July 29, 2019
Project Type: Apartment, 60m²
Architects: Bachas Anastasis

The property is situated on the first floor of a well preserved apartment building, it has unobstructed views while it also stands next to a small oasis, the Ilisia park.

The apartment consists of a living room, open kitchen, two bedrooms, WC area and a covered veranda. The main spaces and the veranda floors have been laid with solid wood which unifies the two spaces. The WC has been gladded with granite tiles in earthy tones and large dimensions while the lit ceiling over the rain shower provides a space of calmness and relaxation.  The materials used are of high quality and lush aesthetics, adding to the well thought and architectural study of the spaces with emphasis on practicality.