Ένα μικρό διαμέρισμα δίπλα σε ένα παράδεισο πρασίνου

Η Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική διαθέτει προς πώληση το πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα 60m² επί των οδών Σέμελης & Αλκμάνος 39 στα Ιλίσια.

Σε κομβικό σημείο και σε μικρή απόσταση από τον σταθμό του μετρό «Μέγαρο Μουσικής», στον πρώτο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας του 1972 με ανεμπόδιστη θέα σε μία μικρή όαση οξυγόνου, το άλσος Ιλισίων ένα διαμέρισμα των  60m² μετατράπηκε σε σύγχρονη κατοικία.

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το master bedroom έχει άμεση επικοινωνία με το καθιστικό, λουτρό  και στεγασμένη βεράντα 3,4m².
Η ιδέα ενός ανοιχτού χώρου χωρίς όμως να χάνει την ιδιωτικότητά του δημιουργεί ένα διαμέρισμα πολυειδές ανάλογα με τις ανάγκες της στιγμής και τις διαθέσεις του ιδιοκτήτη.
Διαθέτει κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη , κεντρική θέρμανση και κλιματισμό inverter. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του η στεγασμένη βεράντα δίνει την αίσθηση εσωτερικού αιθρίου άλλης εποχής και σε συνδυασμό με το πτυσσόμενο ξύλινο διαχωριστικό δημιουργεί ένα παιχνίδισμα του έξω κόσμου με τον μέσα. Οι κύριοι χώροι και η βεράντα έχουν επενδυθεί από μασίφ ξύλινο δάπεδο ενώ το λουτρό από γρανιτοπλακάκι γκρι χρώματος.
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι υψηλής ποιότητας και πολυτελούς αισθητικής , σύμφωνα πάντα με την προσεγμένη αρχιτεκτονική μελέτη που έγινε για τον χώρο ώστε να δημιουργηθεί μία πλήρως λειτουργική κατοικία.

Άριστη ευκαιρία αγοράς για φοιτητική κατοικία ή εκμετάλλευση για Airbnb.

Μέγεθος: 60μ2
Αρχιτέκτονας: Αναστάσης Μπαχάς (Επίκυκλος architect team)
Κατασκευή: Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική
Τοποθεσία: Ιλίσια, Αθήνα
Χρονιά: 2019