Κατασκευάζουµε κτίρια µε το βλέµµα στραµµένο στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Στην Επίκυκλος σχεδιάζουµε και κατασκευάζουµε κτίρια υπό το πρίσµα ενός πιο όµορφου κόσµου, µε σεβασµό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ

Μέσα από τη γνώση και την εµπειρία µας κατασκευάζουµε κτίρια µε στόχο τη διάρκεια στο χρόνο θέτοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές. Σε κάθε μας έργο εγγυόμαστε την ανώτερη ποιότητα και την ασφάλεια του κτιρίου, εφαρμόζοντας μοναδικές τεχνικές και ειδικά επιλεγμένα υλικά.

ΚΤΙΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Σεβόµαστε το περιβάλλον, κατασκευάζοντας κτίρια µε χαµηλό ενεργειακό αποτύπωµα, εφαρµόζοντας µια σειρά από τεχνολογίες και υλικά που προσφέρουν τη µέγιστη δυνατή εξοικονόµηση ενέργειας, ενώ παράλληλα σε όλες µας τις κατοικίες προσφέρουµε δωρεάν για 20 χρόνια πιστοποιηµένη πράσινη ηλεκτρική ενέργεια.

ΥΨΗΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Μέσα από την υψηλή αρχιτεκτονική και την άρτια κατασκευή, έχοντας
µελετήσει διεξοδικά τον τρόπο που αλληλεπιδρούν ο άνθρωπος και ο χώρος, φροντίζουµε να δηµιουργούµε χώρους υψηλών προδιαγραφών µε σεµνότητα , συνείδηση και υπευθυνότητα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΥ ΖΗΝ

Δηµιουργούµε τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης και άνεσης, προσφέροντάς
σας µια ολοκληρωµένη εµπειρία κατοίκησης σε χώρους πλήρως
επιπλωµένους και εξοπλισµένους από τα µεγαλύτερα brands της αγοράς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10-10-10

Εγγύηση, ασφάλεια & προνόµια για 10 χρόνια
Μέσα από την Premium κάρτα της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, προσφέρουµε εγγύηση, ασφάλεια και παροχές για 10 έτη, µε ταυτόχρονη πρόσβαση στα πιο σύγχρονα µοντέλα χρηµατοδότησης.

H ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Μέσα από µία εξελιγµένη συµβολαιογραφική σύσταση, δηµιουργούµε
ευέλικτους χώρους που προσαρμόζονται στις ανάγκες του χρήστη, επαναπροσδιορίζοντας τον όρο της ιδιοκτησίας. Ο χώρος αποκτά υπεραξία αποτελώντας δυναμική επένδυση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ›