EPIKYKLOS at the TOP 100 Global Real Estate Developers of the World 2023

Η χρονιά κλείνει με μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση για την εταιρεία μας, με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ να βρίσκεται ανάμεσα στους TOP 100 Real Estate Brokers and Developers παγκοσμίως.

Μέσα από μια μεγάλη λίστα, τα Luxury Lifestyle Awards επέλεξαν για φέτος τους TOP 100 ηγέτες του κλάδου του Real Estate & Development. H λίστα περιλαμβάνει τους πιο αξιόπιστους εκπροσώπους του χώρου από όλο τον κόσμο, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών & επενδυτών και την αναγνώριση των ειδικών, μέσω των διαρκών επιτευγμάτων τους.

Βασικά χαρακτηριστικά που λαμβάνονται υπόψιν είναι η καινοτομία, η ασφάλεια, η βιωσιμότητα, οι ανέσεις, αλλά και η φήμη, η αξιοπιστία, η υπεροχή και η μοναδικότητα, στοιχεία που αποτελούν βασικές μας αρχές και που μας έδωσαν την παγκόσμια αναγνώριση.

Ταξίδι προς την αριστεία

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ιδρύθηκε πριν 15 χρόνια με όραμα έναν πιο όμορφο κόσμο. Η δέσμευση της εταιρείας για αριστεία στον τομέα των κατασκευών και του σχεδιασμού την οδήγησε σε σταθερά ανοδική πορεία, με αποκορύφωμα την πρόσφατη ένταξή της μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών ακινήτων στον κόσμο. Η αναγνώριση αυτή δεν αποτελεί μόνο μια επιβράβευση για τα προηγούμενα επιτεύγματα, αλλά και μια συνεχή αφοσίωση στη διαμόρφωση του μέλλοντος της ακίνητης περιουσίας.

Η ακλόνητη δέσμευσή μας για αειφορία και μείωση του περιβαλλοντικού αποτύπωματος, μέσα από την υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών κατασκευής, την εφαρμογή τεχνολογιών και υλικών αιχμής, αλλά και την παροχή δωρεάν πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας για 20 χρόνια στα ακίνητα που κατασκευάζουμε, ευθυγραμμίζεται με την αυξανόμενη παγκόσμια συνείδηση για βιωσιμότητα, τοποθετώντας την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ως ηγέτη στην υπεύθυνη ανάπτυξη ακινήτων.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα 10-10-10 της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, θέτει νέα πρότυπα στον κλάδο της κατασκευής και του real estate, προσφέροντας 10ετή εγγύηση, ασφάλιση και μια σειρά από προνόμια και παροχές.

Εμβληματικές κατασκευές, όπως η Vital Blue στη Γλυφάδα, μαρτυρούν τη δέσμευση της εταιρείας μας στην αρχιτεκτονική αριστεία και τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε μας έργο επαναπροσδιορίζει την αισθητική και την κατασκευή, αλλά κυρίως φροντίζουμε να συμβάλλει στις τοπικές και παγκόσμιες αγορές ακινήτων, με σημαντικά θετικό πρόσιμο.

Σε μια εποχή όπου η κατασκευή και ανάπτυξη ακινήτων είναι η δυναμική αντανάκλαση του οράματός μας για έναν καλύτερο κόσμο, η παγκόσμια αναγνώριση της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ για τη χρονιά αυτή ως ένας από τους TOP 100 Real Estate Brokers and Developers of the World του 2023, από τα Luxury Lifestyle Awards, αποτελεί για εμάς ακόμη μία απόδειξη για τη θέση που έχουμε χαράξει, επαναπροσδιορίζοντας την κατοικία στο σύνολό της.

 

Δείτε περισσότερα εδώ