Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Στην καρδιά της Αθήνας

Η κατοικία της εταιρίας ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Κανάρη σε μια αστική πολυκατοικία της δεκαετίας του ’50.

Αγαπάμε τα παλιά κτίρια της πόλης που αναδεικνύουν την ιστορία και την ταυτότητά μας ενώ παράλληλα τιμάμε τη δυναμική και την αξία της εξέλιξης. Η επαγγελματική μας στέγη δεν θα μπορούσε παρά να είναι ζωντανή απόδειξη της δουλειάς μας αλλά και των όσων πρεσβεύουμε.

Τα κεντρικά γραφεία της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ είναι ένας επιτελικός πυρήνας στον οποίο καθημερινά αναφέρονται και από τον οποίο πηγάζουν όλες οι εξωτερικές δραστηριότητες της εταιρίας. Αυτό αντανακλάται και στον τρόπο που δομείται ο χώρος καθώς αναμειγνύεται ο δημόσιος με τον ιδιωτικό χώρο αναδεικνύοντας σχέσεις συνύπαρξης και συσχετισμού τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες.

ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

Όταν οι άνθρωποι συναντιούνται,
κάτι ξεχωριστό συμβαίνει

Στην εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ πιστεύουμε στην ζωντανή επικοινωνία γιατί όταν οι άνθρωποι συναντιούνται, κάτι ξεχωριστό συμβαίνει. Έχουμε δημιουργήσει, λοιπόν, τις ιδανικές συνθήκες ώστε οι άνθρωποι μας να επικοινωνούν και να ανταλλάσσουν ιδέες, να ενισχύεται η συναδελφικότητα και το κοινό όραμα κι έτσι να προωθείται η καινοτομία και
η δημιουργική σκέψη.

Διαφοροποιητικές τακτικές μπλέκονται μεταξύ τους
με σκοπό να διαλύσουν τα όρια

Ο χώρος έχει μια φυσική ροή στη λειτουργία και τη χρήση του, με 3 βασικούς πυρήνες: τα γραφεία συναντήσεων , τα γραφεία μηχανικών και τη γραμματεία. Οι υπόλοποι χώροι έχουν μια λιγότερο ή περισσότερο οριοθετημένη χρήση που ανάλογα με τις συνθήκες αλλάζει. Πρόκειται για έναν πραγματικά συνεχή χώρο που δημιουργεί άλλους υποχώρους μέσα από τη διαφοροποίηση του δαπέδου και της οροφής ή την τοποθέτηση ελεύθερων αντικειμένων. Οι διαφοροποιητικές τακτικές μπλέκονται μεταξύ τους από χώρο σε χώρο με σκοπό να διαλύσουν τα όρια και να κάνουν τις μεταβάσεις διφορούμενες και ρέουσες. Αυτή η εσκεμμένη κύληση του ενός χώρου μέσα στον άλλον είναι που υπηρετεί τη δομή λειτουργίας της εταιρίας και αποτυπώνει την εμπειρία της συνεχούς ροής και ευελιξίας, όπως την βιώνουν οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες.

Ζήστε την εμπειρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ›