ESPA BANNER EL

ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ καινοτομεί συνεχώς, αλλάζοντας την αγορά της κατασκευής και των ακινήτων

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ εδώ και 14 χρόνια δραστηριοποιούμαστε ενεργά στον χώρο της κατασκευής, έχοντας την καινοτομία έως πρώτη προτεραιότητα μέσα από τα έργα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, με στόχο έναν καλύτερο και ομορφότερο κόσμο.

Χαρακτηριστήκαμε ως καινοτόμος εταιρεία εισάγοντας νέα πρότυπα στον τομέα της κατασκευής και των ακινήτων.

2011
Προκοστολογημένα πακέτα ανακαίνισης κατοικίας

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ γίνεται η πρώτη εταιρεία που εισάγει στην αγορά τα προκοστολογημένα πακέτα ανακαίνισης κατοικίας. Τα 3 πακέτα της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, Simply, Smart, Deluxe κατακτούν την Αθηναϊκή αγορά και η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ολοκληρώνει πάνω από 600 ανακαινίσεις μέσα σε 8 χρόνια.

Τα έξυπνα πακέτα ανακαινίσεων, είναι μελετημένα να παρέχουν ότι χρειάζεται μια σύγχρονη κατοικία και ταυτόχρονα ευέλικτα ως προς τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Διαθέτουν πιστοποιημένα υλικά, με τις τιμές και τα πλεονεκτήματα της χονδρικής πώλησης, ενώ δίνουν στον ιδιοκτήτη την ασφάλεια του προσυμφωνημένου κόστους κατασκευής.

2015
Προκοστολογημένα πακέτα ανακαίνισης τουριστικών καταλυμάτων

Η εταιρεία καινοτομεί ξανά, εισάγοντας στην ελληνική αγορά τα προκοστολογημένα πακέτα ανακαίνισης τουριστικών καταλυμάτων: Urban, Country, Island.
Μια ολιστική πρόταση με σχεδιαστικές επιλογές, μελετημένη σε επίπεδο εφαρμογής, που παράλληλα στηρίζει και εξυπηρετεί τον επιχειρηματία στην υλοποίηση του οράματός του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

2017
Online σύστημα
παρακολούθησης έργου

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην αγορά την ηλεκτρονική εφαρμογή διαχείρισης έργων και αλλάζει την εμπειρία της κατασκευής και της ανακαίνισης. Ένα πλήρες online ημερολόγιο έργου, που παρέχει πλήθος πληροφοριών στον αρχιτέκτονα, μηχανικό, εργοδηγό, αλλά και τον ιδιοκτήτη προσφέροντας οργάνωση, διαφάνεια και διάδραση προς όλους σε κάθε βήμα.

Το online σύστημα διαχείρισης έργου ξεκίνησε με στόχο να γίνει εφικτή η παρακολούθηση των εξελίξεων στα εργοτάξιά μας από επενδυτές του εξωτερικού οι οποίοι λόγω απόστασης δεν μπορούσαν να επισκέπτονται το έργο τους. Ιδιαίτερα δημοφιλές γίνεται και στην περίοδο της πανδημίας όπου οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις είναι πολύ περιορισμένες, δίνοντας τη λύση στην παρακολούθηση του έργου από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να στερηθεί κανείς την ασφάλεια του σπιτιού του.

EXPLORE MORE

2019
Χώροι που προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη

Η ιδιοκτησία επαναπροσδιορίζεται από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ με τη δημιουργία ευέλικτων χώρων και κατοικιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες του χρήστη.

Μέσα από εμπεριστατωμένες μελέτες της επιστημονικής ομάδας της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ η οποία απαρτίζεται από μηχανικούς, συμβολαιογράφους και δικηγόρους, δημιουργείται ένα νέο νομικό πλαίσιο που επαναπροσδιορίζει τον όρο ιδιοκτησία, μετατρέποντας τον ιδιοκτήτη σε επενδυτή – χρήστη.

Μια εξελιγμένη συμβολαιογραφική σύσταση, επιτρέπει τη διαχείριση του χώρου και της χρήσης του προσφέροντας υπεραξία και ευελιξία στο κτίσμα, πολύτιμα χαρακτηριστικά σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

2021
Πρόγραμμα 10-10-10, με την Premium Card της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ συστήνει στην αγορά της κατασκευής το καινοτόμο πρόγραμμα κατοικίας 10-10-10 με την Premium κάρτα μέλους, τα οποία προσφέρουν μοναδικά προνόμια και παροχές στον ιδιοκτήτη.

Πρόκειται για μία υπηρεσία που συνοδεύει κάθε νέα κατοικία και προσφέρει 10ετή εγγύηση όλων των κατασκευών με ταυτόχρονη ασφάλιση του ακινήτου για 1 έτος από κλοπή, πυρκαγιά και ακραία καιρικά φαινόμενα. Η χρυσή κάρτα μέλους της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, προσφέρει για 10 χρόνια ειδικά προνόμια στους πελάτες της, με εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες εταιρείες, συμβουλευτική ακινήτου και συμμετοχές σε δρώμενα της πόλης, κρατώντας τον πολίτη ενεργό μέλος της κοινότητας.

Το “10-10-10” ενσωματώνει και όλα τα απαιτούμενα έγγραφα της ηλεκτρονικής ταυτότητας της κάθε ιδιοκτησίας τα οποία είναι εύκολα πρόσβασιμα μέσα από ένα απλό σκανάρισμα του qr code της κάρτας, ενώ διευκολύνει τις διαδικασίες απόκτησης της κατοικίας, κάνοντάς την ένα ρεαλιστικό σενάριο δίνοντας πρόσβαση στα πιο σύγχρονα μοντέλα χρηματοδότησης.

Με την απόκτηση της Premium κάρτας της Επίκυκλος η ποιότητα της κατασκευής, η ασφάλεια και το ευ ζην γίνονται πραγματικότητα και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να ζήσει κανείς στον χώρο που του αξίζει.

EXPLORE MORE

2021
Δωρεάν πράσινο ηλεκτρικό ρεύμα για 20 χρόνια

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ υλοποιεί μια νέα συνθήκη στην ενεργειακή ανεξαρτησία των κατοικιών, με μεγάλα οφέλη για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.

Κάθε νέο ακίνητο που κατασκευάζει ή ανακαινίζει, γίνεται ενεργειακά ανεξάρτητο, «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνει από ανανεώσιμες πηγές, ενώ παράλληλα παρέχονται δωρεάν οι χρεώσεις προμήθειας του ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου για 20 ολόκληρα χρόνια!

Μέσα από αυτή την πράξη, ο ιδιοκτήτης κάθε ακινήτου νιώθει την ικανοποίηση ότι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος με χαμηλό ενεργειακό κόστος στη χρήση της κατοικίας του, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει ότι θα αρχίσει να χρεώνεται για τις κιλοβατώρες που θα καταναλώνει, μετά από 20 χρόνια, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστος το νέο του σπίτι.

EXPLORE MORE

2022
Για πρώτη φορά χρήση σκυροδέματος C50/60 σε οικιστικό κτίριο στην Ελλάδα.

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ επαναπροσδιορίζει την κατασκευή εκ θεμελίων, με τη χρήση σκυροδέματος ποιότητας C50/60 στο νέο της έργο Vital Blue στη Γλυφάδα. Πρόκειται για το πρώτο κτίριο κατοικιών που εφαρμόζει τη νέα γενιά πρωτοποριακών συστημάτων κατασκευής, εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών με πιστοποίηση από την TÜV HELLAS στο σύνολο της κατασκευής του. Οι «πυρήνες» του στατικού φορέα του κτιρίου, αποτελούνται από κάθετες κολώνες με ενισχυμένο μπετόν ποιότητας C50/60 και ειδικής σύνθεσης, ώστε να εξασφαλίζει υψηλή ανθεκτικότητα του φορέα σε θλίψη, με ταυτόχρονη προστασία του από το νερό & την υγρασία, με τo Vital Blue να γίνεται το πρώτο οικιστικό κτίριο, με εγγύηση σκελετού άνω των 110 ετών.

EXPLORE MORE

Ζήστε την εμπειρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ›