ESPA BANNER EL

ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι συνεχείς διακρίσεις μας, σας βεβαιώνουν για την υψηλή ποιότητα των έργων μας και τη σημαντική πορεία μας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Κατασκευαστική εταιρεία της χρονιάς @ Interiors Awards 2021

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ διακρίθηκε ως “Κατασκευαστική εταιρεία της χρονιάς” στα Interiors Awards 2021 της BOUSSIAS. Επιπλέον η ομάδα της Επίκυκλος, το συνεργαζόμενο γραφείο Plaini and Karahalios Architects & η συνεργαζόμενη αρχιτέκτονας Άνχελες Μίρα, διακρίθηκαν και παρέλαβαν 5 βραβεία σε 4 κατηγορίες του διαγωνισμού.

Περισσότερα

EXPORT LEADERS 2021

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ βραβεύτηκε ως ελληνική εταιρεία στα Export Leaders Awards 2021 της New Times Publishing, για την εξωστρέφεια της και τη συμμετοχή της στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό ως επενδυτικό προορισμό.

Περισσότερα

Diamonds of the Greek Economy 2020

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ διακρίθηκε ως “Διαμάντι Ελληνικής Επιχειρηματικότητας” και ξεχώρισε για τις επιδόσεις της καθώς μέσα στο 2019 κατάφερε να αυξήσει τον τζίρο της κατά 250%!

Δείτε το video

Interior Awards 2020

Η ομάδα της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ και τα συνεργαζόμενα γραφεία Plaini and Karahalios Architects, Α2 Architects, Inscape Architects και AMC Architects διακρίθηκαν και παρέλαβαν 4 βραβεία σε 3 κατηγορίες του διαγωνισμού Interiors Awards!

Περισσότερα

Commercial Property Awards 2020

H ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ βραβεύτηκε στα “Commercial Property Awards 2020”, για την Κατασκευή του Ξενοδοχείου 5* Green Suites Boutique Hotel, στην κατηγορία “Best New Development – Hotel”, με στόχο την ανάδειξη των πιο καινοτόμων έργων στη δόμηση κτιρίων με εμπορική χρησιμότητα.

Δείτε το έργο

German Design Award 2019

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ υλοποίησε την ανακαίνιση ενός ιδιαίτερου διαμερίσματος 80m² στον Κορυδαλλό σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη του γραφείου Plani & Karahalios Architects. Το έργο έλαβε τη διάκριση German Design Award 2019.

Δείτε το έργο

BIGSEE Interior Design Award 2018

Το ιδιαίτερο διαμέρισμα 80m² στον Κορυδαλλό βραβεύθηκε στα BIGSEE Interior Design Award 2018. Την ανακαίνιση υλοποίησε η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη του γραφείου Plani & Karahalios Architects.

Δείτε το έργο

Ζήστε την εμπειρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ›