Δημιουργούμε σχέσεις ζωής

Γνωρίστε την εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

Ό,τι οραματίζεστε, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε

Στην εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ:

προσεγγίζουμε την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και την ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ με εμπειρία, ποιότητα και υψηλού επιπέδου αρχιτεκτονική. Αυτές οι αξίες αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο μιας πλήρους εξασφαλισμένης διαδικασίας, σε ξεκάθαρο οικονομικό τοπίο, ώστε το σπίτι σας να είναι όχι μόνο βραβείο ζωής αλλά και η καλύτερη επένδυση.

αναδεικνύουμε τα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, όπου branding, μελέτη και κατασκευή αποτελούν μια εξίσωση που λύνεται αποτελεσματικά, γρήγορα και οικονομικά, δίνοντας ένα πολύτιμο προβάδισμα στον επιχειρηματία.

δημιουργούμε ξεχωριστούς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ με ιδιαίτερη σχεδίαση, σε επιθυμητό χρόνο και κόστος, εξασφαλίζοντας της επιτυχίας της επιχείρησης σας.

στηρίζουμε επιτυχημένες ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ με αρχιτέκτονες και μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Ο σεβασμός μας για τη μελέτη και η επιθυμία για την ποιοτική κατασκευή δημιουργούν επαγγελματικές σχέσεις με κοινό όραμα, καθιστώντας την ομάδα της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ πολύτιμο συνεργάτη.

προσελκύουμε ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ καθώς η ηγετική θέση μας στην αγορά ακινήτων, οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας και η δημιουργική και καινοτόμος σκέψης μας αποτελούν εγγύηση επιτυχίας για τον επενδυτή που διαβλέπει τις ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς.

διατηρούμε ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ με αντιπροσωπείες προϊόντων και υλικών εξαιρετικής ποιότητας, βελτιώνοντας τα κοστολόγια και την ταχύτητα υλοποίησης των έργων.

επενδύουμε στην ΕΡΕΥΝΑ για νέες μεθόδους υλοποίησης κατασκευών, τη δημιουργία νέων καινοτόμων υλικών ενώ χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές μεθόδους – όπως το 3D printing – που αφήνουν τη σφραγίδα τους σε κάθε έργο.

συμμετέχουμε σε ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του τόπου μας με δυναμική παρουσία, έμφαση στην εξέλιξη και διατηρώντας υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Όραμά μας

 Να δημιουργήσουμε έναν πιο όμορφο κόσμο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

 

Να δημιουργήσουμε χώρους που ξεπερνούν τα όνειρά σας

 

Στην εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια νέα ξεχωριστή εμπειρία του χώρου μέσα από την κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων εύκολα, οικονομικά και ποιοτικά. Δημιουργούμε χώρους που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του ανθρώπου, αλλά ξεπερνούν τα όνειρά του.

Η αδιάλλειπτη επιδίωξη για εξέλιξη, η αναζήτηση καινοτόμων και δημιουργικών λύσεων και οι συνέργειες που πραγματοποιούμε συνεχώς σε συνδυασμό και με την μοναδική μεθοδολογία της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ εξασφαλίζουν την επιτυχία της αποστολής μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Δημιουργούμε μοναδικούς χώρους διατηρώντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε κατοικίες και κτίρια που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη. Γιατί οι χώροι που μας περιβάλλουν καθορίζουν την καθημερινότητά μας και ομορφαίνουν τη ζωή μας.

Στην εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ τιμούμε την επιλογή σας. Η εμπιστοσύνη, η τιμιότητα, το πάθος, ο σεβασμός στον άνθρωπο και η κοινωνική ευθύνη είναι βασικές αξίες που διέπουν τη λειτουργία της εταιρίας και αντανακλώνται σε κάθε της βήμα.

Για να πετύχουμε το όραμά μας επενδύουμε στις αληθινές ανθρώπινες σχέσεις που βασίζονται στον σεβασμό και στις υψηλές ηθικές αξίες. Πιστεύουμε ακράδαντα πως ό,τι επιβραβεύεται με επιτυχία σήμερα, αύριο μπορεί να γίνει καλύτερο και εργαζόμαστε με πάθος προς αυτό τον σκοπό.

Αναζητούμε την καινοτομία και την εξέλιξη σε κάθε μας βήμα, λειτουργούμε με διαφάνεια ενώ παράλληλα προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε μας έργο για ένα αποτέλεσμα ξεχωριστό και με διάρκεια στο χρόνο.

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Ολιστική προσέγγιση υπηρεσιών

Η εταιρία μας εφαρμόζει τη μοναδική μεθοδολογία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ για το καλύτερο και αρτιότερο αποτέλεσμα. Η κατασκευή και ανακαίνιση αποτελεί πλέον μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Σας εγγυόμαστε τους χρόνους παράδοσης του έργου με τις καλύτερες τιμές, ικανοποιώντας τις δικές σας επιθυμίες στα οικονομικά πλαίσια που εσείς επιλέγετε.

10 βήματα για να αποκτήσετε τον χώρο που οραματίζεστε.

 

EXPLORE MORE ›

ΟΝLINE ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Μια οργανωμένη διαδικασία παρακολούθησης του έργου
απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι

Η τεχνική εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ καινοτομεί και ξεχωρίζει για ακόμη μια φορά με το μοναδικό Online Σύστημα Παρακολούθησης Έργου.

Με έμφαση στη διαφάνεια και με στόχο τη δημιουργία μια ξεχωριστής και ευχάριστης εμπειρίας για την κατασκευή και την ανακαίνιση δημιουργήσαμε ένα μοναδικό εργαλείο στην υπηρεσία των πελατών μας.

EXPLORE MORE ›

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε τους ανθρώπους μας

VIEW ALL ΤΕΑΜ ›

Ο χώρος μας

Τα γραφεία μας αντανακλούν το ποιοι είμαστε και τον τρόπο που λειτουργούμε καθημερινά σε όλες μας τις δραστηριότητες.

EXPLORE MORE ›

Ζήστε την εμπειρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ›