Αποκτήστε ένα νέο και ασφαλές σπίτι από την άνεση του καναπέ σας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΑΣ

Ανακαινίστε το ΣΠΙΤΙ σας
οnline με ασφάλεια,
εύκολα, οικονομικά & ποιοτικά

Σε εμάς η διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας είναι πιο εύκολη και ασφαλής από ποτέ. Με ένα νέο σύστημα βασισμένο στον προγραμματισμό και τη μεθοδολογία της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, συνδυασμένο με την online εφαρμογή διαχείρισης έργου, η οποία εδώ και χρόνια προσφέρει με επιτυχία απομακρυσμένο έλεγχο των εργοταξίων μας, δίνουμε τη λύση σε μία περίοδο όπου οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις δεν είναι εφικτές.

Πέντε απλά και ασφαλή βήματα
σάς χωρίζουν από το σπίτι των ονείρων σας!

1 Επικοινωνία
2 Αυτοψία
3 Αρχιτεκτονική
Σχεδίαση & Μελέτη
4 Επιλογή
υλικών
5 Παρακολούθηση
έργου

1. Επικοινωνία τηλεφωνικά
ή ηλεκτρονικά και ενημέρωση
από τους έμπειρους
συνεργάτες μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email για να μας δώσετε πληροφορίες για την ακίνητο και το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Το έμπειρο προσωπικό της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ θα συμπληρώσει μαζί σας ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο μέσα από το οποίο θα μπορέσουμε να μελετήσουμε και να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας.

2. Αυτοψία στον χώρο
από τους μηχανικούς μας
χωρίς τη φυσική σας παρουσία

Μηχανικός της εταιρείας ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, θα διεξάγει αυτοψία στον χώρο σας χωρίς τη δική σας παρουσία. Εκεί θα αποτυπώσει αναλυτικά τον χώρο στη σημερινή του κατάσταση και θα καταγράψει όλες τις τεχνικές εργασίες που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν για να παραλάβετε μια νέα, ασφαλή κατοικία. Στη συνέχεια, εντός 7 ημερών, σας στέλνουμε ηλεκτρονικά την οικονομοτεχνική μας μελέτη με ανάλυση όλων των προτεινόμενων εργασιών για το έργο σας.

3. Αρχιτεκτονική Σχεδίαση & Μελέτη από τους αρχιτέκτονές μας απομακρυσμένα μέσω online επικοινωνίας

Έμπειροι αρχιτέκτονες της εταιρείας ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ αναλαμβάνουν τη σχεδίαση της νέας σας κατοικίας, την οποία στη συνέχεια επικοινωνούν μαζί σας μέσω online ραντεβού. Με τη βοήθεια των βιντεοκλήσεων αλλά και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων γίνεται η ανταλλαγή των πληροφοριών, μέχρι να καταλήξουμε στην ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Interior Design

Σε συνεργασία με τους Interior Designers της BoConcept, εξασφαλίζεται ο άριστος σχεδιασμός της εσωτερικής διακόσμησης, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανακαίνισης.

4. Επιλογή υλικών
ηλεκτρονικά και παράδοση
δειγμάτων στον χώρο σας

Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, οι αρχιτέκτονες της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν μία πολύ μεγάλη γκάμα υλικών, από εταιρείες καταξιωμένες στον χώρο τους που θα ικανοποιήσουν τις αισθητικές σας απαιτήσεις. Η ανταλλαγή πληροφοριών γίνεται ηλεκτρονικά με την αποστολή φωτογραφιών και προδιαγραφών. Φυσικά δείγματα των υλικών αποστέλλονται στον χώρο σας ώστε να έχετε πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα των επιλογών σας.

5. Παρακολούθηση έργου
σε κάθε στάδιο της υλοποίησης
μέσω της ήδη καθιερωμένης
ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας

Με την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης, έχετε τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης του έργου μέσα από την εφαρμογή με την οποία διαχειριζόμαστε τα έργα στην εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Ένας μοναδικός αριθμός PIN σάς παραδίδεται κατά την έναρξη του έργου και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο, ένα καθημερινά ανανεούμενο ημερολόγιο έργου. Επιπλέον μέσα από την εφαρμογή η οποία διαθέτει ειδικό χώρο για φωτογραφίες, βίντεο και σημειώσεις, ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου, σας δίνει ζωντανή εικόνα της εξέλιξης των εργασιών χωρίς εσείς να χρειαστεί να στερηθείτε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

    Κλείστε συνάντηση για να ενημερωθείτε: