Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Μια οργανωμένη διαδικασία παραγωγής

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ διατηρεί πάντα το βλέμμα στο μέλλον και πρωτοπορεί

Επιδιώκουμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές υπηρεσίες. Η αναζήτηση της συνεχούς εξέλιξης, η πρωτοποριακή χρήση των νέων τεχνολογιών και η επιθυμία για δημιουργικότητα στην υπηρεσία του ανθρώπου και των αναγκών του, μας διατηρεί στο προσκήνιο.

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ η αρχιτεκτονική, η κοινωνική ανθρωπολογία και η επιστήμη της ψυχανάλυσης συνδυάζονται μοναδικά και αξιοποιούνται μέσω υπηρεσίας συνεδριών εξειδικευμένου επιστημονικού συνεργάτη προκειμένου να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή κατοικία που θα εξυπηρετεί τις προσωπικές σας βαθύτερες και ασυνείδητες επιθυμίες.

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ συνεχίζει και πρωτοπορεί με το Online σύστημα παρακολούθησης έργου. Πρόκειται για μια μοναδική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να βρίσκεται παρών σε όλη τη διάρκεια εξέλιξης του έργου.

Ακολουθείστε τα 10 απλά και ξεκάθαρα βήματα της διαδικασίας ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ και οδηγηθείτε με επιτυχία στην υλοποίηση του ονείρου σας.

1.

Επικοινωνία

Είμαστε κοντά σας με κάθε τρόπο.
Επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά, με e-mail ή επισκεφτείτε το χώρο μας και γνωρίστε μας απο κοντά.
2.

Αποτύπωση χώρου και αναγκών

Ειδικευμένος μηχανικός έρχεται στο χώρο σας προκειμένου να συζητήσετε τις δυνατότητες αξιοποίησης του χώρου.
3.

Πρώτη κοστολόγηση

Σας παρέχουμε αναλυτική προσφορά όπου αποτυπώνονται όλες οι εργασίες με τα απαιτούμενα στάνταρντς ώστε να σας δοθεί μια πραγματική, ρεαλιστική πρόταση του έργου.
4.

Ανάθεση σε Αρχιτέκτονα και μελέτη

Έμπειρος αρχιτέκτονας μελετά τις ανάγκες σας και σας παρέχει μια λεπτομερή και άρτια σχεδιαστική πρόταση του χώρου σας που αποτυπώνεται σε σχέδια, φωτορεαλιστικές απεικονίσεις και τρισδιάστατα προπλάσματα του έργου.
5.

Επιλογή υλικών

Μέσα από το πλούσιο δίκτυο συνεργατών μας σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επιλογής υλικών για όλες σας τις ανάγκες και για κάθε σας επιθυμία.
6.

Τελική προσφορά

Λαμβάνετε στα χέρια σας την τελική προσφορά μας για το έργο σας.
Σας παρέχουμε συγκεκριμένους οδηγούς για τα προϊόντα που επιλέγονται, αναλυτική περιγραφή των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και λεπτομερής ανάλυση τιμής για κάθε είδος.
7.

Ανάθεση έργου

Μας δίνετε την Εντολή Ανάθεσης του έργου και προχωράμε στις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης.
8.

Κατασκευή με εργοδηγό μηχανικό και ηλεκτρονική παρακολούθηση έργου

Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου υπό την επίβλεψη εργοδηγού – μηχανικού. Παράλληλα σας δίνουμε πρόσβαση στο Online σύστημα παρακολούθησης έργου απ' όπου κι αν βρίσκεστε.

Online σύστημα παρακολούθησης του έργου από όπου κι αν βρίσκεσαι

Η τεχνική εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ καινοτομεί και ξεχωρίζει για ακόμη μια φορά με το μοναδικό Online Σύστημα Παρακολούθησης Έργου.
Με έμφαση στη διαφάνεια και με στόχο τη δημιουργία μια ξεχωριστής και ευχάριστης εμπειρίας για την κατασκευή και την ανακαίνιση χώρων δημιουργήσαμε ένα μοναδικό εργαλείο στην υπηρεσία των πελατών μας.
online-parakolouthisi
9.

Παράδοση έργου

Ελέγχεται, πιστοποιείται και υπογράφεται το Πρωτόκολλο Παραλαβής Έργου
με αυτόματη ενεργοποίηση της εγγύησης έργου.
10.

Αλλάζει η ζωή σου!

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ είναι περήφανη που αποτελεί κομμάτι της νέας σου ζωής.

Ζήστε την εμπειρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ›