ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: “Για μένα η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ σημαίνει εμπιστοσύνη, συνέπεια και μια μεγάλη οικογένεια.”. Τζίνα Ξ.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε ή να ανακαινίσουμε στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, φροντίζουμε να το κάνουμε με επαγγελματισμό, πειθαρχία και συνέπεια. Η δέσμευσή μας σε ποιότητα, χρόνο και κόστος είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτό όμως που μας ξεχωρίζει, είναι οι σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Οι ανάγκες και οι ανησυχίες των πελατών μας γίνονται και δικές μας, γι’ αυτό και φροντίζουμε να απολαμβάνουμε μαζί με τον καλύτερο τρόπο αυτή την όμορφη δημιουργική περίοδο.

Η Τζίνα Ξ., μιλά για την εμπειρία της μαζί μας με τη διπλή ιδιότητα του επαγγελματία και πελάτη.

 

ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ || Μιλάμε ΕΠΙ της ουσίας.

Πώς επιλέξατε την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ για την ανακαίνιση της μονοκατοικίας σας;

Tο 2017 χρειάστηκε να κάνω ανακαίνιση στο προηγούμενο σπίτι που μέναμε, έκανα μία έρευνα και τυχαία στο internet ανακάλυψα την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ. Ανάμεσα σε δύο τρεις εταιρείες δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ. Aπό το τηλέφωνο και μόνο το κλίμα ήταν πολύ οικείο, εγώ ένιωσα αμέσως εμπιστοσύνη και είπα τότε να προχωρήσω με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ. Εννοείται ότι πήγαν όλα πάρα πολύ καλά. Τώρα λοιπόν που η ανάγκη μας ήταν να γίνει ξανά ανακαίνιση σε ένα άλλο μεγαλύτερο σπίτι, πιο μεγάλο έργο, δεν χρειάστηκε να ψάξω. Ήξερα πως θα πάω κατευθείαν στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ. Αυτό που με χαροποίησε πάρα πολύ μπαίνοντας στα ίδια γραφεία έξι χρόνια μετά, ήταν ότι συνάντησα τους ίδιους ανθρώπους, με το ίδιο χαμόγελο, την ίδια ζεστασιά, την ίδια όρεξη και με πολλή χαρά να ξαναδουλέψουμε μαζί. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για την αγάπη και τη βοήθεια, κυρίως των ανθρώπων και μετά για όλες τις εργασίες.

Ποιά ήταν η αρχική σας ανάγκη και πως επιτεύχθηκε;

Η αρχική μας ανάγκη ήταν ένα μεγαλύτερο σπίτι που να μπορούμε να συνδυάσουμε εργασία και οικογένεια. Το σπίτι αυτό βρέθηκε όταν εγώ ήμουν ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδί, οπότε χρειαζόμασταν περισσότερους χώρους, άνετους, ζεστούς και λειτουργικούς, ώστε να μπορούμε να ζούμε και να δουλεύουμε στον ίδιο χώρο εγώ και ο σύζυγος μου. Η συγκεκριμένη μονοκατοικία έγινε από την αρχή, δεν κρατήσαμε σχεδόν τίποτα από το παλιό στοιχείο του σπιτιού, έγινε τελείως διαφορετική διαρρύθμιση μέσα και έξω. Σαν επαγγελματίας στον χώρο οι απαιτήσεις μου για αυτό το σπίτι ήταν πολύ μεγάλες. Γνώριζα πολύ καλά τον χώρο, μιας που ήταν και το δικό μου σπίτι, οπότε ήξερα πολύ καλά τι θέλω και πως πρέπει να γίνει. Σίγουρα σε αυτό με βοήθησε η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, γιατί μπορούσα να εμπιστευτώ τους ανθρώπους αυτούς.

Τι εργασίες χρειάστηκε να γίνουν στη μονοκατοικία;

Το συγκεκριμένο σπίτι ήταν μία παλιά μονοκατοικία με ανεξάρτητους τους δυο ορόφους. Θέλαμε να ενωθούν τα δύο επίπεδα με εσωτερική σκάλα και να προστεθεί ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και ένα γραφείο. Χρειαζόταν να διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά το εσωτερικό, να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για να γίνουν όλοι οι χώροι λειτουργικοί διατηρώντας τη ζεστασιά, ώστε να μπορούμε να συνυπάρξουμε όλοι. Παράλληλα ο κήπος θέλαμε να αναδιαμορφωθεί και αυτός και να προστεθεί μία πισίνα.
Ως interior designer ήθελα να ενσωματώσω το λιτό στυλ που ήθελα να έχει το σπίτι μου, στην αρχιτεκτονική μελέτη η οποία όριζε να γκρεμιστούν τα πάντα. Τελικά νομίζω τα καταφέραμε πολύ καλά! Βγήκαν όλα ακριβώς όπως τα θέλαμε!

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον μηχανικό-εργοδηγό της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ;

Ήμουν πολύ τυχερή με τον εργοδηγό που μου δόθηκε από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ για το συγκεκριμένο project. Με τον Πάνο ήμασταν μαζί 10 μήνες. Εγώ το λέω σχέση ζωής. Με βοήθησε πάρα πολύ στο να οργανώσω όλες τις εργασίες και στο να βρεθούν λύσεις σε ό,τι προβλήματα παρουσιάστηκαν. Με προστάτευσε πάρα πολύ από δυσκολίες και όλα πήγαν ακριβώς έτσι όπως τα είχα φανταστεί. Το έργο βγήκε έτσι όπως το θέλαμε και στους χρόνους που το θέλαμε!

Ποιά ήταν η εμπειρία σας από όλη τη διάρκεια των εργασιών με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ;

Η περίοδος που διήρκησαν οι εργασίες είχε σίγουρα μεγάλο άγχος, αλλά παράλληλα ήταν και πάρα πολύ όμορφη. Το έχω στο μυαλό μου σαν ένα ταξίδι που έκανα μαζί με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ και με την οικογένειά μου. Ειδικά για εμένα ήταν ένα βήμα πιο δύσκολο. Τη μισή περίοδο την έζησα έγκυος και μετά είχα και ένα μωράκι μαζί με τη μεγάλη μου κόρη. Ως μονάδα και ως επαγγελματίας που το σχεδίασα, έπρεπε να ψάξω να βρω τα υλικά και το πως θα δέσουν όλα. Ήταν λίγο σαν rollercoaster! Ήταν όμως πάρα πολύ δημιουργικό και κάθε μέρα ήθελα να κάνω και κάτι παραπάνω. Θα το ξανάκανα! Ξανά και ξανά και ξανά! Γιατί ήξερα ότι μπορώ να εμπιστευτώ τους ανθρώπους της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ. Ήξερα ότι στο τέλος πάντα θα γίνει αυτό που θέλω, έτσι όπως το έχω φανταστεί. Και ό,τι δυσκολία κι αν παρουσιάστηκε ή καθυστέρηση που δεν ήταν στο χέρι μας, είτε λόγω καιρού, είτε λόγω κάποιας υπηρεσίας, είτε κάποιου υλικού που δεν μπορούσαμε να έχουμε άμεσα, αμέσως βρισκόταν η λύση και έτσι μπορούσα να ηρεμήσω. Θα το ξανάκανα σίγουρα και θα το ξανάκανα πάλι με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ!

Με 3 λέξεις πως θα χαρακτηρίζατε την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ;

Για μένα η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ σημαίνει εμπιστοσύνη, συνέπεια και μια μεγάλη οικογένεια…

Δείτε το βίντεο:

Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ