Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ επαναπροσδιορίζει την κατασκευή εκ θεμελίων

Το πρώτο κτίριο κατοικιών που εφαρμόζει τη νέα γενιά πρωτοποριακών συστημάτων κατασκευής, εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών, είναι γεγονός! Ο λόγος για το Vital Blue στο Golf της Γλυφάδας, το νέο πρότυπο κτίριο της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ. Πρόκειται για το πρώτο κτίριο κατοικιών στην Ελλάδα με πιστοποίηση από την TÜV HELLAS, στο οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σκυρόδεμα ποιότητας C50/60 ειδικής σύνθεσης για υψηλή ανθεκτικότητα σε θλίψη προσδίδοντας στο κτίριο εγγύηση άνω των 110 ετών για τον φέροντα οργανισμό.

Το Vital Blue είναι το απόλυτο αστικό οικιστικό κτίριο με 8 πολυτελείς κατοικίες πολλαπλών επιπέδων και αντιπροσωπεύει τον ιδανικό συνδυασμό υψηλής αρχιτεκτονικής σχεδίασης με εξαιρετικά ποιοτική κατασκευαστική προσέγγιση. Ένα έργο κύρους που θέτει σαν πρώτη προτεραιότητα την ποιότητα της καθημερινής ζωής. 

 

Η προσέγγιση κατασκευής του κτιρίου Vital Blue διαφέρει από τη συνηθισμένη και βασίζεται σε 3 κυρίως άξονες.

ΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Προστιθέμενη αξία για το κτίριο και τις κατοικίες

Η ειδική στατική μελέτη του βασίστηκε κυρίως στην παροχή μέγιστης ανθεκτικότητας σε περίπτωση σεισμού, αναδεικνύοντας παράλληλα τη μοναδική αρχιτεκτονική δομή του κτιρίου που διακρίνεται από την ελαφρότητα, τα μεγάλου πλάτους ανοίγματα και τα μεγάλα μπαλκόνια με τις πισίνες.

ΜΠΕΤΟΝ C50/60 για πρώτη φορά σε κτίριο κατοικιών

Οι «πυρήνες» του στατικού φορέα του κτιρίου, αποτελούνται από κάθετες κολώνες με ενισχυμένο μπετόν και διασφαλίζουν τη μέγιστη αντοχή του κτιρίου. Το μπετόν που χρησιμοποιήθηκε για αυτή τη σύνθετη κατασκευή είναι ποιότητας C50/60 και ειδικής σύνθεσης, ώστε να εξασφαλίζει υψηλή ανθεκτικότητα του φορέα σε θλίψη με ταυτόχρονη προστασία του από το νερό & την υγρασία, με τo Vital Blue να γίνεται το πρώτο οικιστικό κτίριο, με εγγύηση σκελετού άνω των 110 ετών.

Δείτε το video

Υψηλής ποιότητας κατασκευή με πιστοποίηση TÜV HELLAS

Το κτίριο Vital Blue διαθέτει, για το σύνολο της κατασκευής του, πιστοποίηση από την TÜV HELLAS, τον διεθνή οργανισμό που διασφαλίζει την υλοποίηση ασφαλέστερων και πιο βιώσιμων κτιρίων.

Μέτρα φυσικής ασφάλειας, αλλά και σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα υψηλής προστασίας έχουν εγκατασταθεί στο κτίριο προκειμένου να προσφέρουν ηρεμία και ασφάλεια στους ιδιοκτήτες.

 

Το Vital Blue είναι το μόνο κτίριο στην Ελλάδα που διαθέτει αυτό τον συνδυασμό κατασκευαστικών προδιαγραφών και αποτελεί ένα έργο που αντανακλά την επόμενη γενιά κτιρίων.

Μάθετε περισσότερα για το κτίριο Vital Blue και τις κατοικίες του.

Βασικοί Συντελεστές:

Real estate development: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ properties
Κατασκευή: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ κατασκευαστική εταιρεία
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός: ΣΓΟΥΤΑΣ αρχιτέκτονες
Στατική μελέτη: CUBUS HELLAS LTD
Μηχανολογική Μελέτη: CONAP LP
Εσωτερική διακόσμηση & φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: GHOST Designers
Εξωτερικές φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: Γιώργος Κατσουγκρής

Διεύθυνση Vital Blue: Βασίλη Τσιτσάνη 13 & Ορλώφ, Γλυφάδα, Αθήνα