VITAL BLUE residential building: “Best Luxury Apartment Architecture in Greece” at Luxury Lifestyle Awards 2023 in New York

Το έργο μας Vital Blue διακρίθηκε ως “Best Luxury Apartment Architecture in Greece”, στα φετινά Luxury Lifestyle Awards της Νέας Υόρκης.

 

Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Vital Blue αποτελεί ένα έργο κύρους για την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ που θέτει σε προτεραιότητα την ποιότητα της καθημερινής ζωής. Αντιπροσωπεύει τον ιδανικό συνδυασμό υψηλής αρχιτεκτονικής σχεδίασης με εξαιρετικά ποιοτική κατασκευαστική προσέγγιση. Η πολυτελής εσωτερική διακόσμηση του Vital Blue, βασισμένη σε υφές, υλικά και έπιπλα από brands υψηλού κύρους, ανάγει την ποιότητα της καθημερινής ζωής στο υψηλότερο επίπεδο.

Το κτίριο χρησιμοποιεί μια νέα γενιά καινοτόμων, υψηλών προδιαγραφών κατασκευαστικών συστημάτων. Η στατική μελέτη εξασφαλίζει μέγιστη ανθεκτικότητα σε περίπτωση σεισμού, διατηρώντας παράλληλα το μοναδικό αρχιτεκτονικό σχέδιο που χαρακτηρίζεται από ελαφρότητα, φαρδιά ανοίγματα και ευρύχωρα μπαλκόνια με πισίνες.
Πρόκειται για το πρώτο κτίριο κατοικιών στην Ελλάδα που διαθέτει πιστοποίηση για το σύνολο της κατασκευής του, από την TÜV HELLAS, τον διεθνή οργανισμό που διασφαλίζει την υλοποίηση ασφαλέστερων και πιο βιώσιμων κτιρίων.

Το Vital Blue είναι ένα υψηλής ενεργειακής απόδοσης κτίριο, με προηγμένο υδατοστεγή σκελετό και χρήση υβριδικών φωτοβολταϊκών – ηλιακών πάνελ, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των διαμερισμάτων. Επιπλέον παρέχεται δωρεάν πιστοποιημένο «πράσινο» ηλεκτρικό ρεύμα, προπληρωμένο για 20 χρόνια. Το κτίριο και οι κατοικίες είναι αποκλειστικά ενεργειακής κλάσης Α+.

Ειδικές παροχές και προνόμια συνοδεύουν τις κατοικίες προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία κατοίκησης για τον κάθε ένοικο, με στόχο το ευζην. Τέλος, κάθε κατοικία διαθέτει ευελιξία, μέσω μιας εξελιγμένης συμβολαιογραφικής σύστασης, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στις εκάστοτε ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη.

Σε μία από τις πιο premium περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο Golf της Γλυφάδας, το Vital Blue προσφέρει πέρα από την κατοίκηση μέσα στον κεντρικό ιστό της πόλης και μια πολύ καλή σύνδεση με τη φύση και τη θάλασσα. Όλα αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά συντελούν στο να προάγουν το well-living, ανάγοντας την ποιότητα της καθημερινής ζωής στο υψηλότερο επίπεδο και το έργο να παίρνει δικαίως μια σημαντική διάκριση στα φετινά Luxury Lifestyle Awards της Νέας Υόρκης.

 

Vital Blue στην Ελλάδα: Εκεί που η πολυτελής διαβίωση συναντά τον αειφόρο σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

H ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ διακρίθηκε ως “Best Luxury Real Estate Developer in Greece” στα φετινά Luxury Lifestyle Awards της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Real estate development: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ properties
Κατασκευή: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ κατασκευαστική εταιρεία
Επιβλέπων μηχανικός: Κώστας Νασιάκος
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός: ΣΓΟΥΤΑΣ αρχιτέκτονες
Στατική μελέτη: CUBUS HELLAS LTD
Μηχανολογική Μελέτη: CONAP LP
Εσωτερική διακόσμηση & φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: GHOST Designers
Εξωτερικές φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: Γιώργος Κατσουγκρής