EPIKYKLOS: “Best Luxury Real Estate Developer in Greece” at Luxury Lifestyle Awards 2023 in New York

Μια μεγάλη διάκριση για την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ στα φετινά Luxury Lifestyle Awards της Νέας Υόρκης, η οποία χαρακτηρίστηκε ως “Best Luxury Real Estate Developer in Greece”.

 

Τα Luxury Lifestyle Awards είναι ένα παγκόσμιο brand που επιλέγει, βραβεύει και προωθεί τα καλύτερα πολυτελή προϊόντα και υπηρεσίες από όλο τον κόσμο, βάσει της υψηλής ποιότητας, της καινοτομίας και της αριστείας. Φέτος αξιολογήθηκαν περισσότερα από 5.000 προϊόντα και υπηρεσίες, σε 400 κατηγορίες, από 120 περιοχές με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ να καταφέρει να βρεθεί στην TOP λίστα, κάτι το οποίο μας χαροποιεί και μας τιμά ιδιαιτέρως.

Με 15 χρόνια εμπειρίας στον κατασκευαστικό τομέα και πάνω από 800 ολοκληρωμένα έργα, η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ έχει εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης στον κλάδο. Με αποστολή να χτίσουμε ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον, στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ συνδυάζουμε υψηλού επιπέδου αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με μια μοναδική κατασκευαστική προσέγγιση, προσφέροντας ξεχωριστές παροχές και προνόμια, θέτοντας νέα πρότυπα αριστείας στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων.

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ μέσα από κάθε νέο έργο μας, προσπαθούμε να επαναπροσδιορίσουμε τα πρότυπα πολυτελούς διαβίωσης, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και την τεχνογνωσία. Σε κάθε νέο κτίριο, όλες οι σύγχρονες ανέσεις δίνονται προκειμένου να προσφέρουν ποιότητα ζωής χωρίς να κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε δούλοι της τεχνολογίας. Η “καλοπέραση” δίνεται με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο, μέσα από μια πολυτέλεια που δεν επιδιώκει τον εντυπωσιασμό, αλλά τη δημιουργία των σωστών συνθηκών που δίνουν χώρο στα σημαντικά ζητήματα της ζωής.

Η ακλόνητη δέσμευσή μας για τη δημιουργία της ιδανικής σχέσης μεταξύ ανθρώπου και χώρου, έχει αναδείξει την ΕΠΙΚΥΚΛΟ ως μία από τις καλύτερες σε αυτή την αγορά και η βράβευση μας αυτή το αποδεικνύει με τον πιο αληθινό τρόπο.

 

Διαβάστε το δελτίο τύπου των Luxury Awards για την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ εδώ

 

 

Παράλληλα, είμαστε διπλά περήφανοι καθώς το έργο μας “Vital Blue” στη Γλυφάδα, βραβεύτηκε και αυτό ως “Best Luxury Apartment Architecture in Greece”.

Δείτε περισσότερα για τη διάκριση του κτιρίου κατοικιών Vital Blue εδώ