H ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ επίσημος δημιουργικός συνεργάτης του DOMa στα "Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022"

Tην Τρίτη 5 Ιουλίου στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, για 13η συνεχόμενη χρονιά, παρουσιάστηκαν, από τον φορέα σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa, τα Βραβεἰα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022. 

Ο Guillermo López απένειμε τις διακρίσεις για το “Καλύτερο Πρώτο Έργο Νέου Αρχιτέκτονα”, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος για την “Καλύτερη Μελέτη”, η Μόρφω Παπανικολάου για την “Καλύτερη Νέα Αρχιτεκτονική σε Υφιστάμενο Κτήριο”, και ο Γεώργιος Πανέτσος για το “Καλύτερο Πραγματοποιημένο Έργο”. 

 

Η Κριτική Επιτροπή αποτελούνταν από τους Fabrizio Barozzi – Alberto Veiga (BAROZZI VEIGA), Florian Idenburg (SO – IL) και Yoshiharu Tsukamoto (ATELIER BOW-WOW).

Επιπλέον, απονεμήθηκαν για πέμπτη συνεχή χρονιά τα Βραβεία Συναδέλφων για το καλύτερο πραγματοποιημένο έργο και την καλύτερη μελέτη. Κριτές σε αυτά ήταν οι αρχιτέκτονες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, ως σταθερός δημιουργικός συνεργάτης του DOMa, υποστήριξε το θεσμό, κατασκευάζοντας για ακόμη μία χρονιά το ιδιαίτερο σκηνικό της εκδήλωσης, στο οποίο βραβεύθηκαν οι αρχιτέκτονες, ενώ πλαισίωσαν διακριτικά τον χώρο οι χορηγοί και συνεργάτες της εκδήλωσης.

 

Φωτογραφίες: Μπάμπης Λουιζίδης