DOMa kids - Εργαστήρια αρχιτεκτονικής για παιδιά

Η εταιρεία Επίκυκλος φιλοξενεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της τα εργαστήρια αρχιτεκτονικής DOMa kids, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει ο DOMa για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

 

Πως ένα χαρτόκουτο μεταμορφώνεται με τα χέρια και τη φαντασία μας σε ΣΤΕΓΗ; Τι βρίσκεται μπροστά και τι πίσω από ένα ΤΟΙΧΟ; Τι μπορούμε να δούμε μέσα από το ΑΝΟΙΓΜΑ ενός παραθύρου; Πού θα θέλαμε να μας μεταφέρει μία ΣΚΑΛΑ;

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική έκθεση σε ερεθίσματα και πληροφορία, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εντοπίσουν, να κατανοήσουν και να σχηματίσουν τις δικές τους ιδέες. Μέσα από τα 6 αυτοτελή εργαστήρια, τα παιδιά γνωρίζουν την αρχιτεκτονική και τη σχέση της με την τέχνη και το πολιτισμό, ενώ παράλληλα, αποκτούν καλύτερη αντίληψη της σχέσης τους με το περιβάλλον.

Μέσα από ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες όπως χειροτεχνίες και κατασκευές, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν τη σκέψη ενός αρχιτέκτονα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εργαστήρια και τις θεματικές τους μπορείτε να βρείτε εδώ

Το πρώτο εργαστήριο με θεματική “ΣΤΕΓΗ” πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή, 22 και 23 Οκτωβρίου, 10:30-12:00 & 12:30-14:00, Ακαδημίας 8 & Κανάρη, Αθήνα 10671

Κλείστε θέση εδώ