Building & Construction Summit @ Costa Navarino από την Boussias Events

Ο κ.Ιωσήφ Αραμπατζής, CEO της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, παραβρέθηκε στο πρώτο Building & Construction Summit @ Costa Navarino της Boussias Events στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2023.

Μια εξαιρετική προσπάθεια από την Boussias, όπου έλαβαν χώρα περισσότερες από 280 one2one επιχειρηματικές συναντήσεις, ομιλίες και συζητήσεις για τις αειφόρες κατασκευές του μέλλοντος από κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου των κατασκευών και της αρχιτεκτονικής.

Αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με το πώς οι υποδομές μπορούν να σχεδιαστούν ώστε να συμβάλλουν σε ένα αειφόρο μέλλον για την οικονομία, την κοινωνία και τη ζωή όλων.

Αναφέρθηκαν στην ραγδαία ανάπτυξη που βιώνει ο κατασκευαστικός κλάδος τα τελευταία χρόνια, τις σπουδαιότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει, αλλά και τις ανησυχίες που έχουν προκύψει από τη σημαντική έλλειψη κατηρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού, την αύξηση του κόστους κατασκευής, αλλά και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Παράλληλα μίλησαν για την υπεραξία που προσφέρει ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός στην πολυδιάστατη σχέση του ανθρώπου με το χώρο και τις πολλαπλές αισθητικές και λειτουργικές διαστάσεις του και αναδείχθηκαν θέματα όπως η τεχνολογία και η επίδραση του artificial intelligence σε αυτόν.

Ο κ. Αραμπατζής συνομίλησε με κορυφαίους προμηθευτές από τον κλάδο των δομικών υλικών, συστημάτων δόμησης και εξοπλισμού σε στοχευμένες συναντήσεις.

Τις ομιλίες και το networking συμπλήρωσαν experience intermedia με γευσιγνωσία κρασιού και ελιάς, καθώς και golf, συνθέτοντας ένα ξεχωριστό διήμερο.

Ευχαριστούμε πολύ την Boussias Events και ευχόμαστε το συνέδριο αυτό να αποτελέσει το ετήσιο ραντεβού του κλάδου των κατασκευών.