3 βραβεία για την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ στα Interiors Awards 2022

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ συμμετείχε ξανά στα Interiors Awards της BOUSSIAS και κατάφερε να αποσπάσει 2 Gold & 1 Silver βραβείο, σε μία χρονιά που είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό με τις υποψηφιότητες να σημειώνουν αριθμό-ρεκόρ και το επίπεδο των έργων αλλά και των παρουσιάσεων να είναι αξιοσημείωτα υψηλό (κατά την ομόφωνη γνώμη της Κριτικής Επιτροπής).

Σημαντικοί οργανισμοί, που επενδύουν στην εσωτερική αρχιτεκτονική και το interior design στα κτίριά τους παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής, αναγνωρίζοντας την αξία του interior στο experience που προσφέρουν σε πελάτες και εργαζόμενούς τους. 

 

Η Κριτική Επιτροπή, με πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Μαυρολέοντα, CEO – A&M Architects A.E., στελεχώθηκε από καταξιωμένους και καινοτόμους επαγγελματίες και είχε ένα πολύ δύσκολο έργο.

Τα έργα και οι μελέτες που διακρίθηκαν χαρακτηρίζονται από την αρμονική και δυναμική ισορροπία μεταξύ πρωτοτυπίας, ελκυστικότητας, λειτουργικότητας, συνέπειας σχεδιασμού και υλοποίησης, βιωσιμότητας καθώς και προσαρμογής στις νέες επιταγές που διαμορφώνονται στη μετά COVID19 εποχή.

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ απέσπασε τα εξής βραβεία:

Gold Award στην κατηγορία “Μονοκατοικίες”, για το έργο “ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΩΡΟΦΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ  “Η μεγάλη πρόκληση”, σε αρχιτεκτονική των ΣΓΟΥΤΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Δείτε το έργο εδώ

Gold award στην κατηγορία “Showroom & Retail”, για το έργο μας “Kατάστημα, showroom & γραφεία Gruppo Cucine: ένας χώρος εμπειρίας και δημιουργικότητας με τη φιλοσοφία “Design Different”, σε αρχιτεκτονική των Α2 architects 

Δείτε το έργο εδώ

Silver award στην κατηγορία “Apartment”, για το έργο μας “Πλήρης ανακαίνιση διαμερίσματος του ’70 στο Νέο Ψυχικό: Μια διαφορετική εμπειρία κατοίκησης” σε αρχιτεκτονική της Αθηνάς Σαλλάμ του τμήματος αρχιτεκτόνων της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

Δείτε το έργο εδώ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας που έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα, στους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν, καθώς επίσης στην Boussias Communications και την κριτική επιτροπή για τις μεγάλες διακρίσεις και την τιμή που μας έγινε για ακόμη μία χρονιά.