Κατασκευή επαγγελματικού χώρου

GRUPPO CUCINE, Ν. Σμύρνη

Client: GRUPPO CUCINE
Completion: June 15, 2021
Project Type: Κατασκευή,
Architects: A2 Architects

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ανέλαβε την κατασκευή του νέου καταστήματος & showroom της Gruppo Cucine, επί της Λ. Συγγρού στη Νέα Σμύρνη.

Στα τρία επίπεδα του χώρου, φιλοξενούνται όλα τα τελευταία επιτεύγματα των συνεργαζόμενων με την εταιρεία brands, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των επίπλων κουζίνας και ντουλάπας. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται και οι διοικητικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την άνετη λειτουργία της εταιρείας.

Το κατάστημα διαθέτει πρόσβαση και υποδομές που διευκολύνουν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες καθώς και ανελκυστήρα που δίνει πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα. Το showroom διατηρεί τις σχεδιαστικές γραμμές που διέπουν τη φιλοσοφία της εταιρείας και εντυπωσιάζει με το άψογο design και τις minimal γραμμές του. Έμφαση δόθηκε στον φυσικό φωτισμό που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα,  προσφέροντας παράλληλα ενεργειακή εξοικονόμηση.

Η διαφορετικότητα που υποδεικνύει το μότο της Gruppo Cucine, “Design different”, συναντάται σε κάθε σχεδιαστική και κατασκευαστική λεπτομέρεια του χώρου κάνοντάς τον να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.