SUSTAINABLE BUILDINGS

H δική μας δέσμευση προς τον πλανήτη μας.

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, φροντίζουμε κάθε νέο κτίριο που κατασκευάζουμε να διαθέτει υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα και η χρήση του να διέπεται από μηδενικούς ρύπους, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο και βιώσιμο περιβάλλον.

Για τον σκοπό αυτό έχουμε προβεί σε μιά σειρά από ενέργειες γύρω από την κατασκευή των κτιρίων και τις παροχές που προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες.

Κατασκευάζουµε κτίρια και κατοικίες αποκλειστικά ενεργειακής κλάσης Α και Α+

Στα νέα κτίρια κατοικιών μας, ακολουθώντας το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και με στόχο την ελαχιστοποίηση των καταναλώσεων τόσο σε επίπεδο κτιρίου αλλά και στην κάθε κατοικία ξεχωριστά, εφαρμόζουμε μία σειρά επιλογών, όπως:
● Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια των κοινοχρήστων χώρων .
● Την εγκατάσταση φορτιστών για ηλεκτρικά οχήματα σε κάθε θέση στάθμευσης του κτιρίου.
● Την εγκατάσταση συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης μέσω Φ/Α αλλά και συστήματος κλιματισμού με αντλία θερμότητας
● Smart Home Solutions που προσφέρουν έλεγχο των καταναλώσεων μέσα από αυτοματισμούς και δίνουν τη δυνατότητα της άμεσης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης συσκευών και εγκαταστάσεων.
● Φωτισμό Led για όλες τις κατοικίες αλλά και τους κοινόχρηστους χώρους
● Δομικά υλικά τα οποία εξασφαλίζουν διάρκεια, αντοχή και ελαχιστοποίηση θερμικών απωλειών όπως τα μπετά χαμηλών ρύπων, το υδατοστεγές οπλισμένο σκυρόδεμα για τον σκελετό του κτιρίου και την εφαρμογή συστήματος θερμοπρόσοψης στο σύνολο του κτιριακού κελύφους.

Ανακαινίζουµε κατοικίες προσφέροντας τη µέγιστη δυνατή εξοικονόµηση ενέργειας και διάρκεια στον χρόνο.

● Οι ανακαινίσεις μας είναι υψηλών προδιαγραφών και βασίζονται σε τέτοια ποιοτικά χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν μια κατ΄ ελάχιστον 30ετή διάρκεια ζωής, μειώνοντας τις ανάγκες για ανακαίνιση σε τρεις, έναντι των επτά που απαιτούν μεσοσταθμικά κατασκευές χαμηλότερης ποιότητας.
● Τα υλικά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από ευρωπαϊκά εργοστάσια τα οποία ακολουθούν πολιτική λειτουργίας η οποία προάγει την ενεργειακή αειφορία.
● Κάνουμε χρήση καινοτόμων προϊόντων, υλικών και υπηρεσιών, τα οποία έχουν πάντα ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και βελτιώνουν το πράσινο αποτύπωμα των κατοικιών.

Παρέχουµε δωρεάν πιστοποιηµένη Πράσινη ηλεκτρική ενέργεια προπληρωµένη για 20 χρόνια

Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, υλοποιήσαμε μια νέα συνθήκη στην ενεργειακή ανεξαρτησία των κατοικιών, με μεγάλα οφέλη για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.
Έτσι αλλάξαμε τον τρόπο με τον οποίο θα ηλεκτροδοτούνται και θα παραδίδονται τα επόμενα χρόνια τα σπίτια στους ιδιοκτήτες τους. Στόχος μας είναι κάθε νέο ακίνητο που κατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε, να είναι ενεργειακά ανεξάρτητο, «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνει από Ανανεώσιμες Πηγές, ενώ παρέχουμε δωρεάν τις χρεώσεις προμήθειας του ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου για 20 ολόκληρα χρόνια!

Μέσα από αυτή την πράξη, ο ιδιοκτήτης κάθε ακινήτου θα νιώθει την ικανοποίηση ότι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος με χαμηλό ενεργειακό κόστος στη χρήση της κατοικίας του, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει ότι θα αρχίσει να χρεώνεται για τις κιλοβατώρες που θα καταναλώνει, μετά από 20 χρόνια, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστος το νέο του σπίτι.

Εντάσσοντας στα κτίρια της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ τη φιλοσοφία μας για πράσινη ενέργεια, συνδυάζουμε υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, αξιοσημείωτη εξοικονόμηση χρημάτων και καινοτόμες παροχές & προνόμια, ώστε να αλλάξουμε τον κόσμο για ένα μέλλον καλύτερο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.