Μεγάλη διάκριση για την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ στα “Construction & Engineering Awards 2022” του Ηνωμένου Βασιλείου

Η Επίκυκλος ανακηρύχθηκε ως η “Most Cost-Effective Construction & Renovation Company, Athens” στα βραβεία 2022 του περιοδικού Build, που διοργανώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην επιβράβευση όσων εργάστηκαν σκληρά για να συνεισφέρουν στον κλάδο και βγήκαν από την άλλη πλευρά της πανδημίας ακμαίοι παρά τις δυσκολίες.

Τα βραβεία ανέδειξαν κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν υιοθετήσει έξυπνες δεξιότητές, ξεπερνώντας τα όρια όσον αφορά το τι είναι δυνατό, ενώ έχουν επίγνωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το περιοδικό BUILD για την τιμή που μας έγινε και την ανάδειξή μας σε αυτό το θεσμό και να δεσμευτούμε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στον ίδιο στόχο με έμφαση στον άνθρωπο, τον χώρο και το περιβάλλον.
Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ έχουμε μελετήσει την έννοια του ανθρώπου, του χώρου και του τρόπου που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αντιμετωπίζοντας το έργο μας με υπευθυνότητα και εστιάζοντας στην αξία της αρχιτεκτονικής. Με καλές προθέσεις, τεχνογνωσία και καινοτόμες λύσεις, φροντίζουμε μέσα από κάθε έργο να κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο.

Ιωσήφ Αραμπατζής
Founder & CEO of EPIKYKLOS