Κατασκευή κτιρίου κατοικιών

Vital Blue, Golf Γλυφάδα

Completion: March 15, 2024
Project Type: κατασκευή,
Architects: Σγούτας Αρχιτέκτονες

H Vital Blue αποτελεί ένα αστικό κτίριο με πολυτελείς κατοικίες πολλαπλών επιπέδων στο Golf της Γλυφάδας

Αντιπροσωπεύει τον ιδανικό συνδυασμό υψηλής αρχιτεκτονικής σχεδίασης με εξαιρετικά ποιοτική κατασκευαστική προσέγγιση. Η πολυτελής εσωτερική διακόσμηση του Vital Blue, βασισμένη σε υφές, υλικά και έπιπλα από brands υψηλού κύρους, ανάγει την ποιότητα της καθημερινής ζωής στο υψηλότερο επίπεδο. 

Όλη η ιδέα αποσκοπεί στη δημιουργία εξατομικευμένων χώρων, ενώ το πράσινο – βιώσιμο αποτύπωμα του κτιρίου προσφέρει ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο. Κάθε κατοικία Vital Blue είναι μοναδική σε σχήμα, μέγεθος και σχεδιασμό. Εξωτερικά δημιουργήθηκε ένα «κέλυφος» που μοιάζει με θαλάσσιο όχημα με τα δικά του «πανιά» ή «φτερά», το οποίο καλύπτει και ενοποιεί τον όγκο της κατασκευής. Ο σχεδιασμός της πρόσοψης λειτουργεί, επίσης, ως μέσο προστασίας της ιδιωτικής ζωής προσφέροντας σκίαση και ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας. Τα μεγάλα ανοίγματα του «κελύφους» επιτρέπουν την πρόσβαση στο κτίριο καθαρού αέρα και φυσικού φωτός, δίνοντας αίσθηση διαφάνειας και φωτοδιαπερατότητας. Τα ιδιαίτερα στοιχεία του νερού και του πρασίνου αναδεικνύουν τον σχεδιασμό του κτιρίου, ενώ οι ιδιωτικές πισίνες κάθε κατοικίας και το φυτεμένο δώμα, αποτελούν χαρακτηριστικά του Vital Blue που συντελούν καθοριστικά σε μια ολιστική εμπειρία διαβίωσης.

Βασικοί Συντελεστές:
Real estate development: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ properties
Κατασκευή: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ κατασκευαστική εταιρεία
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός: ΣΓΟΥΤΑΣ αρχιτέκτονες
Στατική μελέτη: CUBUS HELLAS LTD
Μηχανολογική Μελέτη: CONAP LP
Εσωτερική διακόσμηση & φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: GHOST Designers
Εξωτερικές φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: Γιώργος Κατσουγκρής
Ολοκλήρωση έργου: Άνοιξη 2024
Μάθετε περισσότερα για την Vital Blue εδώ

 

Το έργο μας Vital Blue βραβεύτηκε ως “Best Luxury Apartment Architecture in Greece” στα Luxury Lifestyle Awards 2023 στη Νέα Υόρκη.
Διαβάστε αναλυτικά για τη διάκριση