Η ανακαίνιση της κατοικίας επαναπροσδιορίζεται από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

Ως βραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία και έχοντας μελετήσει διεξοδικά τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και χώρου, στα 15 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε έχοντας ανακαινίσει πάνω από 800 σπίτια, προσφέρουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για κάθε χώρο.

 

Διαθέτοντας τον μηχανισμό, την εμπειρία, την ταχύτητα και την ποιότητα και χτίζοντας μια αξιόπιστη σχέση με τους πελάτες μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι περισσότερο από σύγχρονους χώρους. Δημιουργούμε εμπειρίες ζωής… για σήμερα και για πάντα.

 

Αλλάζουμε την ποιότητα ζωής μέσα στον χώρο σου, σχεδιάζοντας σύγχρονες, υψηλών προδιαγραφών ιδιωτικές κατοικίες.

 

Τοποθετούμε την αξία της καλής αρχιτεκτονικής στο επίκεντρο, δίνοντας την δυνατότητα επιλογής μελετητή, αρχιτέκτονα και interior designer τόσο από τη βραβευμένη ομάδα μας όσο και από εξωτερικά αρχιτεκτονικά γραφεία. Πρωτοπορώντας στον κατασκευαστικό κλάδο, είμαστε η μόνη κατασκευαστική εταιρεία με επίσημη συνέργεια με περισσότερα από 25 καταξιωμένα αρχιτεκτονικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε την αρχιτεκτονική με την κοινωνική ανθρωπολογία και την επιστήμη της ψυχανάλυσης, μέσω μιας υπηρεσίας συνεδριών εξειδικευμένου επιστημονικού συνεργάτη, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή κατοικία που θα εξυπηρετεί τις προσωπικές σας βαθύτερες και ασυνείδητες επιθυμίες.

Αλλάζουμε και αναβαθμίζουμε την αξία του ακινήτου μέσα από μια εξαιρετικά ποιοτική κατασκευή.

 

Στο ερευνητικό μας τμήμα ασχολούμενοι με την αντοχή και σύνθεση καινοτόμων υλικών, υποστηρίζουμε έναν σύγχρονο ποιοτικό τρόπο κατασκευής.

Βραβευμένοι εργοδηγοί-μηχανικοί συντονίζουν σωστά τις εργασίες, ενώ εξειδικευμένοι τεχνίτες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, παρέχοντας μια υψηλού επιπέδου κατασκευή, δίνοντας κατά συνέπεια υπεραξία στο ακίνητό σας.

Αναβαθμίζουμε την κατοικία σας και επανερμηνεύουμε την ποιότητα ζωής, μέσα από τον βέλτιστο συνδυασμό σύγχρονων λύσεων, εξελιγμένων τεχνολογιών και πρωτοποριακών ποιοτικά δοκιμασμένων υλικών.

Αλλάζουμε την εμπειρία του χώρου σου, μέσα από συνέργειες με τα πιο premium brand της αγοράς.

 

Λειτουργώντας ολιστικά σε κάθε μας έργο, στοχεύουμε στη δημιουργία κατοικιών που προάγουν το ευ ζην. Μέσα από δυνατές συνέργειες με τις πιο διακεκριμένες εταιρείες, σας παρέχουμε πρόσβαση σε έπιπλα και εξοπλισμό, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, προσφέροντας µία ολοκληρωµένη premium εµπειρία στον χώρο σας.

Αλλάζουμε την καθημερινότητα με πρωτοποριακές παροχές και προνόμια που σας ακολουθούν για έως και 20 χρόνια.

 

Φροντίζουμε να δημιουργούμε το ιδανικό περιβάλλον που θα παρέχει ασφάλεια για εσάς και την ιδιοκτησία σας, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Μια σειρά από παροχές και υπηρεσίες σας προσφέρουν ευκολία στη χρήση του ακινήτου και στη μελλοντική διαχείρισή του.

Ζητήματα όπως η ασφάλεια, η διαχείριση της ενέργειας και η εγγύηση του έργου, αποτελούν σημαντική προτεραιότητα και φροντίζουμε να έχουν επιλυθεί εξ αρχής από εμάς.

Κάθε κατοικία συνοδεύεται από την Premium Member Card, η οποία καλύπτει το σύνολο του έργου από 10ετή εγγύηση και αποτελεί το εισιτήριό σας για ένα 10ετές ταξίδι παροχών, προνομίων και υπηρεσιών από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

Επιπλέον συνέργειες με τους leader της αγοράς μας επιτρέπουν να δημιουργούμε κατοικίες που θα καταναλώνουν πράσινη ηλεκτρική ενέργεια και μάλιστα προπληρωμένη από εμάς για τα επόμενα 20 χρόνια.

Αλλάζουμε τη διαδικασία της ανακαίνισης, με τη νέα πρωτοποριακή μεθοδολογία της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

 

Μια οργανωμένη διαδικασία μελέτης και παραγωγής, μέσα από 10 στάδια & πρωτοποριακές υπηρεσίες κάνει τη διαδικασία της ανακαίνισης ευχάριστη, εύκολη και δημιουργική. Η μεγάλη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να μπορούμε να δεσμευόμαστε για τον χρόνο παράδοσης του έργου, εξασφαλίζοντας σας παράλληλα τις βέλτιστες τιμές της αγοράς. Τέλος, το online σύστημα παρακολούθησης έργου σας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεστε παρών σε όλη τη διαδικασία της εξέλιξης του έργου, όταν αυτό απαιτείται.

Αλλάζουμε τα δεδομένα στην ανακαίνιση επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη σας προς την εταιρεία μας, προσφέροντάς σας περισσότερα μέσα από μια σχέση αφθονίας.

 

Η βαθιά γνώση της αγοράς και η μεγάλη εμπειρία, μας καθιστούν ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη στην αποτελεσματική ολοκλήρωση σύνθετων έργων. Η εμπιστοσύνη, η τιμιότητα και ο σεβασμός είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες για εμάς, ενώ η υπέρβαση που χαρακτηρίζει εμάς και τα έργα μας είναι η ειδοποιός διαφορά μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, όχι μόνο να καλύπτουμε τις ανάγκες σας, αλλά να σας δίνουμε πάντοτε κάτι παραπάνω, υποστηρίζοντας μια σχέση ανταλλαγής σε αφθονία.

Αλλάζουμε το μέλλον δημιουργώντας λύσεις με πράσινο αποτύπωμα και επιστρέφοντας υπεραξία στην κοινωνία και το περιβάλλον.

 

Κάθε μας έργο γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον αναζητώντας βιώσιμες λύσεις τόσο στην κατασκευή και τα υλικά του, όσο και στη μελλοντική διαχείριση του ακινήτου. Απώτερος στόχος μας είναι η δημιουργία ποιοτικών χώρων, με μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή, που θα χρειάζονται σπανιότερα συντήρηση ή επιπλέον ανακαίνιση, επιβαρύνοντας λιγότερο το περιβάλλον και διασφαλίζοντας τη διαχρονική αξία της ακίνητης περιουσίας σας.

Τέλος, με μεγάλο το αίσθημα ευθύνης μας ως εταιρεία, κάθε χρόνο προσφέρουμε σημαντικό μέρος των εσόδων μας σε ενέργειες που στηρίζουν την κοινωνία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό μας.

Αλλάζουμε μαζί..
Το σπίτι μας, την ποιότητα ζωής μας, το μέλλον μας.

Ζήσε την εμπειρία της ανακαίνισης με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.
Επικοινώνησε μαζί μας.