EUROPEAN PROPERTY AWARDS 2021-22

Μία υψηλού επιπέδου διάκριση για τους BllendDesignOffice και το έργο Parion Opus Boutique Hotel στην κατηγορία Hotel Interior Greece.

Τα European Property Awards είναι τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία του κλάδου σε όλη την Ευρώπη και προσδίδουν το υψηλότερο επίπεδο τιμητικής διάκρισης στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο, καλύπτοντας πάνω από 45 διαφορετικές κατηγορίες κατοικιών και εμπορικών χώρων.

Για 28η χρονιά περισσότεροι από 80 ειδικοί του κλάδου αξιολογούν τα έργα βάσει του σχεδιασμού, της ποιότητας, της εξυπηρέτησης, της καινοτομίας, της πρωτοτυπίας και της δέσμευσης για βιωσιμότητα.

Οι BllendDesignOffice τιμήθηκαν στα European Property Awards 2021-22 με το βραβείο Parion Opus Hotel Interior Greece. Διαγωνίστηκαν με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου σε ολόκληρη την Ευρώπη και διακρίθηκαν στην κατηγορία Hotel Interior.

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, έχοντας αναλάβει την κατασκευή του έργου, είμαστε περήφανοι για την επιτυχία των BllendDesignOffice, καθώς αποτελεί μία υψηλού επιπέδου διάκριση με διεθνή αναγνωρισιμότητα.

 

Αρχιτεκτονική, Εσωτερικός Σχεδιασμός & Concept Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ξενοδοχείου: BllendDesignOffice
Κατασκευή: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ Κατασκευαστική
Φωτογραφίες: Λουίζα Νικολαΐδου Φωτογραφία

 

Δείτε περισσότερα για το έργο

Δείτε το video των βραβείων