“Ηλιαχτίδα”
κέντρο φιλοξενίας άρρωστου παιδιού & οικογενείας

Η Ηλιαχτίδα, το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού & Οικογενείας στη Νέα Σμύρνη, είναι ένας ξενώνας που με πολλή φροντίδα φιλοξενεί άπορα παιδιά από την επαρχία με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρειάζεται να μεταφερθούν στα Νοσοκομεία της Αθήνας.

Από το 2010, προσφέρει υπηρεσίες όπως διατροφή, οικονομική στήριξη σε βασικά έξοδα, ψυχολογική και εκπαιδευτική στήριξη.

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσαμε με το έργο μας, την προσπάθεια που ξεκίνησε η κ. Ντόρα Κασιμέρη και συνεχίζεται με πίστη και αφοσίωση μέχρι σήμερα. Στόχος μας για τις εγκαταστάσεις του ξενώνα ήταν να γίνει ένας χώρος όμορφος, ζεστός και λειτουργικός, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει κάθε οικογένεια και να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας άνετης και αξιοπρεπούς διαμονής για όσο διάστημα χρειαστεί.

H “Ηλιαχτίδα” εξακολουθεί να χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Εμείς θα συνεχίσουμε με υπευθυνότητα την προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, προσφέροντας μέσα από το έργο μας ελπίδα και αγάπη σε παιδιά, τα οποία αποτελούν το μέλλον, την εξέλιξη και την επιτυχία μιας κοινωνίας.

Με όλες αυτές τις αξίες και τις αρχές επιστρέφουμε έργο πίσω στην κοινωνία μας και στηρίζουμε τέτοιες ενέργειες επενδύοντας σε έναν πιο όμορφο κόσμο…

Κατασκευή: Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη
Έτος: 2018