Σπίτι και γραφείο μαζί? Γίνεται! Ανακαίνισε το σπίτι σου Γρήγορα – Οικονομικά – Ποιοτικά

Σήμερα, η ανάγκη να ζούμε και να εργαζόμαστε από τον χώρο του σπιτιού μας είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ.

Η κατοικία επαναπροσδιορίζεται και αναδιαμορφώνεται στον σχεδιασμό και την λειτουργικότητά της.

Οι χώροι πρέπει να είναι ευέλικτοι και να μπορούν να λειτουργούν είτε αυτόνομα είτε ενοποιημένοι με την υπόλοιπη κατοικία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διαμόρφωση χώρων για εργασία, με διαφορετικά σενάρια φωτισμού που να μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη, ηχομόνωση για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και ολοκληρωμένο δίκτυο για υψηλές ταχύτητες internet που διευκολύνουν την τηλεργασία.

Εμείς, στην ομάδα της Επίκυκλος, έχοντας εργαστεί και μελετήσει εδώ και χρόνια χώρους αυτής της φιλοσοφίας, τώρα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για την υλοποίησή τους. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τις απαραίτητες προϋποθέσεις  για έναν χώρο που να καλύπτει κάθε σας ανάγκη, σχεδιάζοντάς τον με κάθε λεπτομέρεια.

Μέσα από 5 απλά βήματα, η ανακαίνιση του σπιτιού σας γίνεται πιο προσιτή και πιο ασφαλής από ποτέ. Σήμερα έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί σας το ιδανικό σπίτι που θα συνδυάζει με απόλυτη λειτουργικότητα τον προσωπικό χώρο με τον χώρο εργασίας ώστε να είμαστε όλοι έτοιμοι για την επόμενη ημέρα.

Τώρα είναι η στιγμή!

Μένουμε δίπλα σας με πράξεις.

Επωφεληθείτε από την προσφορά του μήνα.

Διαβάστε  εδώ