Mένουμε δίπλα σας με πράξεις! Με κάθε ανακαίνιση σπιτιού, δίνουμε ΔΩΡΟ όλες τις ηλεκτρικές συσκευές

MENOYME ΣΠΙΤΙ σημαίνει μένουμε σε ένα σπίτι που μας αξίζει και μας κάνει να νιώθουμε καλά.

Μένουμε σε ένα σπίτι που μας παρέχει ασφάλεια, ηρεμία και όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που χρειαζόμαστε για να ζούμε και να εργαζόμαστε αρμονικά μέσα σε αυτό.

 

Στην εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, σεβόμενοι τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, δίνουμε την ευκαιρία σε όσους χρειάζονται να ανακαινίσουν το σπίτι τους, να έχουν κάτι περισσότερο μέσα από μία ξεχωριστή προσφορά.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Franke προσφέρουμε στους πελάτες μας  όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού αξίας έως 3.500€, με κάθε ανακαίνιση άνω των 30.000€ μέχρι τέλος Ιουνίου.

Στόχος μας είναι να απολαμβάνετε πάντα με χαρά τις στιγμές σας στον προσωπικό σας χώρο. Συσκευές υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, με μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων συμπληρώνουν τη νέα σας κουζίνα. Μία πλήρης σειρά συσκευών αποτελούμενη από φούρνο, εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, απορροφητήρα, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων αλλά και ένα πλήρες σετ από μπαταρία και νεροχύτη κουζίνας της εταιρείας Franke συμπληρώνουν την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

 

Aξίζει σε όλους μας μια ζωή ασφαλής, άνετη, ποιοτική και οικονομική.
Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ μπορεί να συμβεί. Τώρα είναι η στιγμή!