Κτίριο κατοικιών URBAND στην Κυψέλη. Η πόλη αλλάζει

Υπό το πρίσμα ενός συνολικού οράματος για την πόλη μας, το κτίριο κατοικιών URBAND ολοκληρώθηκε από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τον άνθρωπο, το κτίσμα και το περιβάλλον.

 

Το κτίριο κατοικιών URBAND στην Κυψέλη σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με στόχο να επαναπροσδιορίσει την κατασκευή και την κατοίκηση μέσα στην πόλη.

Η αρχιτεκτονική γίνεται το μέσο συνδιαλλαγής του ανθρώπου με την κατοικία και την πόλη του, προσδίδοντας υπεραξία στην καθημερινότητά του, ενώ η κατασκευή εγγυάται ασφάλεια και διάρκεια στον χρόνο, μέσα από τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Μια σειρά από τεχνολογίες και υλικά προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ η δωρεάν πιστοποιημένη πράσινη ηλεκτρική ενέργεια από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ για 20 χρόνια, καθιστά το κτίριο ενεργειακά ανεξάρτητο, συμβάλλοντας θετικά στην προστασία του πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

Κάθε κατοικία συνοδεύεται από κάρτα προνομίων της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, προσφέροντας εγγύηση, ασφάλεια και εξελιγμένες παροχές για 10 χρόνια. Η ιδιοκτησία επαναπροσδιορίζεται και η κατοικία αποκτά υπεραξία μέσω της ευέλικτης προσαρμογής των χώρων σε διαφορετικές χρήσεις.

Με έμφαση στο ευ ζην, η επίπλωση, ο οικιακός εξοπλισμός και ο φωτισμός γίνονται αναπόσπαστο τμήμα της κατοικίας, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη εμπειρία για τον άνθρωπο.

Με στόχο έναν καλύτερο κόσμο, το κτίριο κατοικιών URBAND στην Κυψέλη ολοκληρώθηκε, απαντώντας σε μια σειρά από ερωτήματα για την επόμενη γενιά κατασκευών και ακινήτων.

URBAND. Η πόλη αλλάζει.