Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ σταθερά δημιουργικός συνεργάτης των DOMa και των Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2023.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου o φορέας σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa παρουσίασε για 14η συνεχόμενη χρονιά, τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2023 στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

 

Ο Πάνος Δραγώνας απένειμε τις διακρίσεις για το “Καλύτερο Πρώτο Έργο Νέου Αρχιτέκτονα”, η Λιάνα Νέλλα Ποτηροπούλου για την “Καλύτερη Μελέτη”, ο Ανδρέας Κούρκουλας για την “Καλύτερη Νέα Αρχιτεκτονική σε Υφιστάμενο Κτήριο”, και ο Μπάμπης Ιωάννου για το “Καλύτερο Πραγματοποιημένο Έργο”.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελούνταν από τους Manuel Aires Mateus (AIRES MATEUS E ASSOCIADOS), Emanuel Christ & Christoph Gantenbein (CHRIST & GANTENBEIN), και Dikkie Scipio (KAAN ARCHITECTEN).

Επιπλέον, απονεμήθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά τα Βραβεία Συναδέλφων για το καλύτερο πραγματοποιημένο έργο και την καλύτερη μελέτη. Κριτές σε αυτά ήταν οι αρχιτέκτονες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

H ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, στηρίζοντας την ελληνική αρχιτεκτονική και ως δημιουργικός συνεργάτης των DOMa, παρευρέθηκε και φέτος στην τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2023.