Επίκυκλος & Coco-mat: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αναβάθμιση του νέου σας χώρου

Δημιουργήστε “το σπίτι των ονείρων σας” με την υπογραφή της Επίκυκλος και Coco-mat!

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, με όραμα έναν πιο όμορφο κόσμο, αναδεικνύουμε μέσα από τα έργα μας τον άνθρωπο και το κτίσμα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα. ‘Εχοντας σαν κοινό στόχο το ευ ζην ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ύπνου COCO-MAT, οδηγώντας ένα βήμα παρακάτω την αναβάθμιση του νέου σας σπιτιού!

Η εξειδίκευσή και η τεχνογνωσία μας στην κατασκευή και την ανακαίνιση κατοικιών, καθώς και η διαρκής αναζήτηση της καινοτομίας και της εξέλιξης, μας έχει οδηγήσει στο να προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε έργο για ένα αποτέλεσμα ξεχωριστό και με διάρκεια στον χρόνο.

Εμπλουτίζοντας την εμπειρία «ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ», σε κάθε ολική ανακαίνιση ή κατασκευή κατοικίας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές των ολοκληρωμένων χειροποίητων συστημάτων ύπνου της COCO-MAT. Μέσα από μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία οι άνθρωποι της COCO-MAT και οι αρχιτέκτονες της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν, απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, πριν προχωρήσετε στην τελική σας απόφαση, θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα συστήματα COCO-MAT, απολαμβάνοντας το «Τhe COCO-MAT Sleep Test», μία μοναδική εμπειρία ύπνου και φιλοξενίας, σε ένα από τα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία της COCO-MAT στην καρδιά της Αθήνας!

 

Ειδικά για το χρονικό διάστημα από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2020, σε κάθε ολική ανακαίνιση κατοικίας αξίας μεγαλύτερης από 30.000€, η Επίκυκλος σάς προσφέρει ένα πλήρες σύστημα ύπνου για το master υπνοδωμάτιο της κατοικίας σας.

Με κοινή φιλοσοφία που συνίσταται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ και η COCO-MAT συνυπογράφουν το σπίτι των ονείρων σας, ολοκληρώνοντας την εμπειρία της άρτιας ποιοτικά και αισθητικά κατασκευής με τα καλύτερα προϊόντα για έναν ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο.

 

Για να εξασφαλίσετε την προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 50 69 099 ή στείλτε μας e-mail στο info@epikyklos.gr