Υπηρεσίες

Ανακαίνιση

Εκσυγχρονίζουμε και δίνουμε υπεραξία στην κατοικία σας! Ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων με σεβασμό στις ανάγκες σας και στην αξία της περιουσίας σας!

 

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ηγείται στο χώρο της ανακαίνισης και διακρίνεται για τη μακροχρόνια εμπειρία της, ενώ ξεχωρίζει χάρη στα εξαιρετικά έργα που έχει να επιδείξει. Είμαστε περήφανοι για τις εκατοντάδες ανακαινίσεις που έχουμε ολοκληρώσει τόσο σε έργα διαβάθμισης budget (ανεξάρτητα από το κόστος της ανακαίνισης) όσο και σε κατοικίες ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, πολυτελών υλικών και μοναδικής αισθητικής. H ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ Τεχνική Κατασκευαστική επιθυμεί να είναι η κορυφαία επιλογή στον τομέα των κατασκευών και των ανακαινίσεων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη λύση για την ανακαίνιση του σπιτιού ή του ξενοδοχείου σας, με σεβασμό τόσο στις προτιμήσεις όσο και στον προϋπολογισμό σας. Έχουμε μακρά εμπειρία στις ανακαινίσεις και πλήθος ολοκληρωμένων έργων. Η δέσμευσή μας απέναντι στον πελάτη προχωράει περαιτέρω, καθώς εστιάζουμε στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στην καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ της ποιότητας και της τιμής.

Με το πέρασμα του χρόνου τα ακίνητα που μας περιβάλλουν έχουν ανάγκη να τα φροντίσουμε και να τα αναδείξουμε ώστε να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αλλά και τις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ αναβαθμίζουμε την υπάρχουσα κατοικία σας ή το επαγγελματικό σας ακίνητο, (ξενοδοχείο ή άλλη επιχείρηση ) δίνοντας λύσεις ώστε να συνεχίσει να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε, όλα όσα έχετε φανταστεί και αξίζει να απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας, διασφαλίζοντας την διαχρονική αξία της ακίνητης περιουσίας σας.

Exclusive Ανακαίνιση

Πολυτελείς ανακαινίσεις με ανεπανάληπτες δημιουργίες για τη δικής σας μοναδική κατοικία. Παρέχουμε ασύγκριτες και ιδιαίτερες υπηρεσίες εξέχουσας ποιότητας και αισθητικής. Παράλληλα συσχετίζουμε την αρχιτεκτονική με την κοινωνική ανθρωπολογία και την ψυχανάλυση για απαράμιλλα αποτελέσματα που αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΕΠΙΚΥΚΛΟΥ

Γραπτή εγγύηση
έργου

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ακολουθώντας την ισχύουσα νομοθεσία και σεβόμενη τους κανόνες κατασκευής, κατασκευάζει σπίτια με διάρκεια στο χρόνο. Ολόκληρο το έργο καλύπτεται από γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών μας, ανάλογα με την εργασία της επιλογής σας και ισχύει από την παράδοση του έργου και την τελική εξόφληση.
EXPLORE MORE ›

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Μια εύκολη, αυτοματοποιημένη
διαδικασία

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ›

SOHO: Soul Of Human Objects

Δίνουμε μορφή
σε ό,τι φανταστείτε!

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ επισημαίνοντας την ανάγκη για κατασκευή αντικειμένων ιδιαίτερου σχεδιασμού και αισθητικής δημιούργησε το εργαστήριο ειδικών κατασκευών SOHO.
Τα έπιπλα του SOHO δίνουν λύσεις στις δικές σας ανάγκες και αναδεικνύουν τους χώρους σας. Μέσα από σύγχρονες διαδικασίες σχεδίασης και κατασκευής και με σύμμαχο την έμπνευση, την αξεπέραστη ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές μας υλοποιούμε μοναδικές δημιουργίες.

  EXPLORE MORE ›

Ζήστε την εμπειρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ›