Υπηρεσίες

Ανακαίνιση

Εκσυγχρονίζουμε και δίνουμε υπεραξία στην κατοικία σας!

 

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ηγείται στο χώρο της ανακαίνισης και διακρίνεται για τη μακροχρόνια εμπειρία της, ενώ ξεχωρίζει χάρη στα εξαιρετικά έργα που έχει να επιδείξει. Είμαστε περήφανοι για τις εκατοντάδες ανακαινίσεις που έχουμε ολοκληρώσει τόσο σε έργα διαβαθμισης budget (ανεξάρτητα από το κόστος της ανακαίνισης) όσο και σε κατοικίες ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, πολυτελών υλικών και μοναδικής αισθητικής.

Με το πέρασμα του χρόνου τα ακίνητα που μας περιβάλλουν έχουν ανάγκη να τα φροντίσουμε και να τα αναδείξουμε ώστε να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αλλά και τις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ αναβαθμίζουμε την υπάρχουσα κατοικία σας δίνοντας λύσεις ώστε να συνεχίσει να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε, όλα όσα έχετε φανταστεί και αξίζει να απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας.

 

Exclusive Ανακαίνιση

Πολυτελείς ανακαινίσεις με ανεπανάληπτες δημιουργίες για τη δικής σας μοναδική κατοικία. Παρέχουμε ασύγκριτες και ιδιαίτερες υπηρεσίες εξέχουσας ποιότητας και αισθητικής. Παράλληλα συσχετίζουμε την αρχιτεκτονική με την κοινωνική ανθρωπολογία και την ψυχανάλυση για απαράμιλλα αποτελέσματα που αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ›

Πακέτα Ανακαίνισης

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ πρωτοπορεί στην παροχή μελετημένων και ολοκληρωμένων πακέτων ανακαίνισης κατοικιών και ξενοδοχείων. Επιλέγετε μέσα από ένα εύρος πακέτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Σε κάθε πακέτο που σας παρέχουμε γίνεται χρήση των καλύτερων υλικών εξασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής με διάρκεια στο χρόνο.
Τα πακέτα έξυπνης ανακαίνισης κατοικίας της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ είναι ολοκληρωμένα και ταυτόχρονα ευέλικτα. Επιτρέπουν την αφαίρεση ή την πρόσθεση εργασιών και υλικών άμεσα και γρήγορα σε προνομιακές τιμές, μετατρέποντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη σ’ ένα δημιουργικό παιχνίδι.
Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο είναι ο πιο πολύτιμος συνεργάτης σας και σας προσφέρει την λύση που σας ταιριάζει.

ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΕΠΙΚΥΚΛΟΥ

Γραπτή εγγύηση
έργου

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ακολουθώντας την ισχύουσα νομοθεσία και σεβόμενη τους κανόνες κατασκευής, κατασκευάζει σπίτια με διάρκεια στο χρόνο. Ολόκληρο το έργο καλύπτεται από γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών μας, ανάλογα με την εργασία της επιλογής σας και ισχύει από την παράδοση του έργου και την τελική εξόφληση.
EXPLORE MORE ›

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Μια εύκολη, αυτοματοποιημένη
διαδικασία

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ›

SOHO: Soul Of Human Objects

Δίνουμε μορφή
σε ό,τι φανταστείτε!

Η εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ επισημαίνοντας την ανάγκη για κατασκευή αντικειμένων ιδιαίτερου σχεδιασμού και αισθητικής δημιούργησε το εργαστήριο ειδικών κατασκευών SOHO.
Τα έπιπλα του SOHO δίνουν λύσεις στις δικές σας ανάγκες και αναδεικνύουν τους χώρους σας. Μέσα από σύγχρονες διαδικασίες σχεδίασης και κατασκευής και με σύμμαχο την έμπνευση, την αξεπέραστη ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές μας υλοποιούμε μοναδικές δημιουργίες.

  EXPLORE MORE ›

Ζήστε την εμπειρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ›