Υπηρεσίες

Exclusive Ανακαίνιση

  Κλείστε συνάντηση για να ενημερωθείτε:

  Εκλεκτές κατοικίες για μοναδικούς ανθρώπους

  Στην εταιρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ δημιουργούμε εξέχουσες κατοικίες που καθρεφτίζουν το υπέροχο ταξίδι της δικής σας ζωής. Βραβευμένοι μελετητές και εξειδικευμένοι τεχνίτες αγκαλιάζουν την κατοικία σας και προσφέρουν απαράμιλλα αποτελέσματα ασύγκριτης ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής, μοναδικά όπως εσείς. Αναπτύσσουμε πολυτελείς κατοικίες κατασκευασμένες να αγκαλιάζουν τα ομορφότερα και πιο τολμηρά σας όνειρά. Ιδιαίτερη σχεδίαση, πολυτελή και πρωτότυπα υλικά δίνουν υπεραξία στο ακίνητό σας και αναβαθμίζουν την κατοικία σας.

  Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ παραμένει πρωτοπόρος και παρέχει στους πελάτες της μια νέα, μοναδική και πρωτότυπη υπηρεσία. Διατηρώντας το βλέμμα στο μέλλον για ακόμη μια φορά προσφέρουμε μια ιδιαίτερη υπηρεσία που συνδυάζει την αρχιτεκτονική με την ψυχολογία. Η νέα αυτή υπηρεσία, «Αυτό-αναστοχασμός και κατοίκηση», περιλαμβάνει συνεδρίες με την Μυρτώ Κιούρτη, αρχιτέκτονα και διδάκτορα ΕΜΠ, ειδικευμένη σε θέματα ψυχισμού του κατοικείν. Οι συνεδρίες έχουν σκοπό να αναζητήσουν και να αναδείξουν το αξιακό σας σύστημα, καθώς και τις βαθύτερες και ασυνείδητες επιθυμίες σας ως προς τα ζητήματα της κατοίκησης, οι οποίες θα καθοδηγήσουν στη συνέχεια τον ξεχωριστό σχεδιασμό του δικού σας χώρου.

  Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ λειτουργούμε με γνώμονα τις ολιστικές υπηρεσίες, συνεργαζόμαστε με τους πιο διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου και λειτουργούμε με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στην ιδιωτικότητα του χώρου σας. Σας εγγυόμαστε εξαίρετα και μοναδικά αποτελέσματα που καθρεφτίζουν τη μοναδικότητα του ατόμου σας, την ιδιοτυπία των επιθυμιών σας και σας δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε την καθημερινότητά που πραγματικά θέλετε.

  ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

  Oλοκληρωμένες
  υπηρεσίες

  Η εταιρία μας εφαρμόζει τη μοναδική μεθοδολογία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ για το καλύτερο και αρτιότερο αποτελέσμα. Η κατασκευή και ανακαίνιση του χώρου σας αποτελεί πλέον μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Σας εγγυώμαστε τους χρόνους παράδοσης του έργου με τις καλύτερες τιμές, ικανοποιώντας τις δικές σας επιθυμίες στα οικονομικά πλαίσια που εσείς επιλέγετε.

  10 βήματα για να αποκτήσετε τον χώρο που οραματίζεστε.

  EXPLORE MORE ›

   Κλείστε συνάντηση για να ενημερωθείτε:

   Ζήστε την εμπειρία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ›