H ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ διακρίθηκε στα Property Awards 2021 της Boussias

H εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ απέσπασε το μεγάλο βραβείο “Developer of the Year” στα Property Awards 2021, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από το σύνολο των βραβευμένων υποψηφιοτήτων της.

Επιπλέον, το πρότυπο έργο της “ΚΤΙΡΙΟ URBAND. Η πόλη αλλάζει.” έλαβε 3 ακόμη διακρίσεις, Gold βραβείο στην κατηγορία “Residential High-rise Development (2όροφοι+)” & “After Sales Services’ Plan” και Silver βραβείο στην κατηγορία “Sustainable Residential Development”

 

Δείτε το έργο URBAND εδώ

Tα βραβεία παρέλαβαν οι κ. Ιωσήφ Αραμπατζής, CEO της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, η κ. Ανδριανή Πάνου-Παπαθεοδώρου, Deputy Managing Director και η κ. Έρρικα Καριανάκη, Marketing & Communication Manager.

Ανδριανή Πάνου-Παπαθεοδώρου, Deputy Managing Director

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία BOUSSIAS Communications για την τιμή που μας έκανε και για τον τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τη κτιριακή ανάπτυξη του τόπου μας με τις πρωτοβουλίες της.

Ιωσήφ Αραμπατζής, CEO

Είμαστε περήφανοι για το έργο μας URBAND στην Κυψέλη. Τέτοιες κινήσεις κάνουν πιο όμορφη τη ζωή μέσα στην πόλη μας, η Αθήνα αλλάζει και χαιρόμαστε που συμμετέχουμε ενεργά σε αυτό.

Έρρικα Καριανάκη, Marketing & Communication Manager

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ έχουμε μια αρχή σε κάθε μας έργο. Να παραδίδουμε πάντα περισσότερα από αυτά που υποσχόμαστε.

Με αυτή τη φιλοσοφία και στην πολυκατοικία URBAND έχουμε συμπεριλάβει μία σειρά από παροχές και προνόμια για 10 χρόνια μετά την παράδοση του έργου μας.

Η διάκριση αυτή μας αποδεικνύει πως είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

 

Δείτε όλους τους νικητές των βραβείων εδώ

 

& το video της βραδιάς εδώ