10 ΧΡΟΝΙΑ κοντά σε εσάς και το σπίτι σας με διάρκεια και ουσία!

| εγγύηση | ασφάλιση | προνόμια |

• 10 ΧΡΟΝΙΑ premium εγγύηση έργου

• 10 ΧΡΟΝΙΑ προνόμια κάρτας μέλους

• BONUS ασφάλιση κατοικίας για 1 έτος

 

 

 

Δημιουργήστε σήμερα το σπίτι σας και εμείς θα φροντίσουμε για τα επόμενα 10 χρόνια να μην χρειαστεί να ανησυχήσετε για τίποτα.

Στην Επίκυκλος δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά σας με διάρκεια και ουσία.

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να αποκτήσετε σήμερα το σπίτι των ονείρων σας και σας εξασφαλίζουμε τις συνθήκες για να μην σας απασχολήσει τίποτα στα επόμενα 10 χρόνια.

 

Στην εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, με επίκεντρο πάντα εσάς, φέρνουμε κάτι νέο και πρωτοπόρο στην κατασκευή και ανακαίνιση της κατοικίας.

 

Το 10-10-10 ήρθε για να σας εξασφαλίσει την ευκολία και την ασφάλεια που αναζητάτε.

• 10 ΧΡΟΝΙΑ χρηματοδότηση έργου, ώστε να κάνετε σήμερα πραγματικότητα τα όνειρά σας.

          – Δωρεάν αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας

          – Αυθημερόν ενημέρωση για το ποσό του δανείου και το επιτόκιο

          – Επιτυχία προέγκρισης δανείου άνω του 95% των αιτήσεων που προωθούνται

 

Για εσάς που θέλετε το καλύτερο για την κατασκευή ή ανακαίνιση του σπιτιού σας και χρειάζεστε τη στήριξη στεγαστικού δανείου, διαχειριζόμαστε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοσή του. Καταρτισμένοι οικονομολόγοι με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο, σας προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο διαμεσολάβησης, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, βρίσκουμε τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες, προσφέροντάς σας αμεσότητα, ασφάλεια και διαρκή παρακολούθηση του φακέλου σας.

 

Η διαδικασία είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Οι τραπεζικοί σύμβουλοι, βάσει της τεχνογνωσίας που διαθέτουν, αξιολογούν αυθημερόν την πιστοληπτική σας ικανότητα για την χορήγηση στεγαστικού δανείου. Φροντίζουν για την άμεση προέγκριση του δανείου σας, ενώ παράλληλα μέσω της συλλογής προσφορών από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, σας ενημερώνουν για το ύψος του ποσού και το επιτόκιο που μπορείτε να λάβετε.

 

Στη συνέχεια οι συνεργάτες μας σας αναλύουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές, ώστε να καταλήξετε μαζί στην πλέον συμφέρουσα λύση χρηματοδότησης για εσάς. Η διατήρηση συμβάσεων συνεργασίας με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, σας δίνει την εγγύηση για το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, πάντα με τους καλύτερους όρους για εσάς. 

 

Η 20ετής εμπειρία των οικονομικών συμβούλων, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στη χρηματοδότηση, έχει ως θετική συνέπεια στα δάνεια τα οποία προωθούνται στην τραπεζική αγορά, να έχουν προέγκριση άνω του 95%. Το ποσοστό αυτό οφείλεται στην εγγύηση Λειτουργικής Βελτίωσης και Επιχειρησιακής Ολοκλήρωσης σε κάθε αίτηση. Στόχος είναι η εξασφάλιση θετικής εξέλιξης κατά τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, αντιμετωπίζοντας και εξαλείφοντας ενδεχόμενα προβλήματα (π.χ. νομικά, τεχνικά).

 

Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε τις αδιαπραγμάτευτα υψηλές υπηρεσίες μας χωρίς την παραμικρή χρέωση σ’ εσάς, είτε καταλήξετε στην εκταμίευση, είτε υπαναχωρήσετε σε οποιοδήποτε στάδιό της.

Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε το έγκαιρο και επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς, προκειμένου να αποκτήσετε το σπίτι που ονειρεύεστε.

• 10 ΧΡΟΝΙΑ επέκταση εγγύησης του έργου & BONUS 1 χρόνο ασφάλιση του χώρου σας, ώστε να εξασφαλίσετε μία άρτια, λειτουργική και ασφαλή κατοικία.

          – Αναβάθμιση της εγγύησης της Επίκυκλος σε 10 έτη

          – Απόκτηση προνομιακού συμβολαίου ασφάλισης κατοικίας για κλοπή, πυρκαγιά και ακραία καιρικά φαινόμενα, διάρκειας ενός έτους

          – Παροχή τεχνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα που αφορούν τη νέα σας κατοικία, για 10 έτη

 

Για εσάς που θέλετε να νιώθετε ασφάλεια στο σπίτι σας, ακόμη και μετά την παραλαβή του έργου, σας παρέχουμε τη δυνατότητα αναβάθμισης της εγγύησης από το “Basic” πακέτο, το οποίο ισχύει για 2 έτη, στο “Premium” πακέτο, το οποίο καλύπτει το έργο για 10 έτη. Αγοράζοντας την αναβαθμισμένη εγγύηση σε προνομιακή τιμή, νιώθετε απόλυτα ασφαλείς για την υψηλή ποιότητα της κατασκευής, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσεστε από την ανησυχία για τυχόν μελλοντικές φθορές.

 

Το σπίτι είναι σημαντική περιουσία για τον καθένα μας και γι’ αυτό φροντίζουμε να το προστατεύουμε και με συμβόλαιο ασφάλισης. 

Στο “Premium” πακέτο της εγγύησης, σας παρέχουμε για έναν χρόνο συμβόλαιο κάλυψης της κατοικίας από κλοπή, πυρκαγιά και ακραία καιρικά φαινόμενα μέσω των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών του χώρου, ώστε κανένα απρόβλεπτο περιστατικό ή ζημιά να σας ανησυχήσει.

 

Θέλοντας να μένουμε κοντά σας ουσιαστικά, ακόμη και μετά την παράδοση του έργου, φροντίζουμε να σας προσφέρουμε τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη, σε θέματα που αφορούν τη νέα σας κατοικία. Η έμπειρη ομάδα μας, μένει πάντα δίπλα σας καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών, νομικών και πολεοδομικών ζητημάτων, τα οποία μπορεί να σας απασχολήσουν στο μέλλον αναφορικά με τη νέα σας κατοικία.

 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να νιώθετε ασφαλείς για τα επόμενα 10 χρόνια, απολαμβάνοντας ήσυχοι εσείς και η οικογένειά σας, τη ζωή μέσα στο νέο σας σπίτι!

• 10 ΧΡΟΝΙΑ προνόμια κάρτας μέλους της Επίκυκλος, ώστε να είστε μέλος μιας ενεργής κοινωνίας απεριορίστων προνομίων.

          – Εξασφάλιση μοναδικών προσφορών σε υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμενων εταιρειών

          – Παροχή ειδικών εκπτώσεων σε μελλοντικές εργασίες ανακαίνισης από την Επίκυκλος

          – Δωρεάν προσκλήσεις σε εκδηλώσεις της πόλης μας και δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και δώρα που σχετίζονται με το σπίτι

 

Για εσάς που επιλέγετε την Premium 10ετή εγγύηση της Επίκυκλος στην κατασκευή ή ανακαίνιση της κατοικίας σας, μπαίνετε αυτόματα στο member Club της Επίκυκλος, το οποίο σας δίνει πρόσβαση σ’ έναν κόσμο γεμάτο προνόμια και εκπτώσεις γύρω από την κατοικία!

 

Νοιαζόμαστε για εσάς και σας έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικές παροχές, παραμένοντας δίπλα σας ενεργοί για τα επόμενα 10 χρόνια.

Με την επιλογή της Premium 10ετής εγγύησης της Επίκυκλος και την έναρξη του έργου, σας παρέχουμε την κάρτα μέλους της Επίκυκλος με έναν μοναδικό αριθμό που αντιστοιχεί αποκλειστικά σε εσάς. Μέσω του προσωπικού σας αριθμού, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε καθημερινά την εξέλιξη του έργου σας καθώς μπορείτε να συνδέεστε με την πρωτοποριακή εφαρμογή της Επίκυκλος. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα έχετε άμεση πρόσβαση στην ηλεκτρονική ταυτότητα της κατοικίας σας και σε όλα τα στοιχεία που την περιγράφουν (κατόψεις, φωτογραφίες, λίστα υλικών)

 

Παράλληλα, για τα 10 επόμενα έτη, θα λαμβάνετε ειδικές προσφορές και εκπτώσεις τόσο σε προϊόντα και υπηρεσίες της Επίκυκλος, αλλά και σε ένα πλήθος συνεργαζόμενων εταιρειών γύρω από την κατοικία.

 

Επιπλέον σας παρέχουμε προσκλήσεις για σημαντικά δρώμενα και εκδηλώσεις της πόλης μας, καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων που σχετίζονται με το σπίτι!

 

Στόχος μας είναι να σας ανταμείβουμε εμπράκτως για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε παραμένοντας ενεργοί δίπλα σας για 10 χρόνια, καλύπτοντας οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη και προσφέροντάς σας τα καλύτερα προνόμια που είχε ποτέ μία κάρτα μέλους κατοικίας!

 

Την επόμενη 10ετία εγγυόμαστε να είμαστε κοντά σας, φροντίζοντας εσάς και το σπίτι σας.