Δίνοντας έμφαση στο ενεργειακό αποτύπωμα, την προστασία του περιβάλλοντος και το δικό σας όφελος.

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ στοχεύουμε σταθερά στην κατασκευή και χρήση κτιρίων με υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα και χαμηλούς ρύπους, ενδυναμώνοντας το «πράσινο» αποτύπωμά τους στο αστικό τοπίο, για ένα βιώσιμο μέλλον.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ

 

H στρατηγική μας συνεργασία με την κορυφαία στην Ελλάδα εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ, μας έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε μια νέα συνθήκη στην ενεργειακή ανεξαρτησία κατοικιών με μεγάλα οφέλη για εσάς και τον πλανήτη. 

Μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ηλεκτροδοτούνται και θα παραδίδονται τα επόμενα χρόνια τα σπίτια στους ιδιοκτήτες τους. Στόχος μας είναι κάθε νέο ακίνητο που κατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε, να είναι ενεργειακά ανεξάρτητο, «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνει από Ανανεώσιμες Πηγές.

Ειδικά για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021, σε κάθε κατασκευή ή ανακαίνιση κατοικίας άνω των 60.000€, παρέχουμε δωρεάν τις χρεώσεις προμήθειας του ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου για 20 ολόκληρα χρόνια!*

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ

 

Μέσα από αυτή την πράξη, ο ιδιοκτήτης κάθε ακινήτου θα νιώθει την ικανοποίηση ότι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος με χαμηλό ενεργειακό κόστος στη χρήση της κατοικίας του, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει ότι θα αρχίσει να χρεώνεται για τις κιλοβατώρες που θα καταναλώνει, από το 2042 και μετά. 

Η προσφορά εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικίας και δίνει στον ιδιοκτήτη σημαντικά οφέλη στην καθημερινότητά του. Έχοντας προπληρωμένες από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, τις χρεώσεις προμήθειας του ρεύματος για τα επόμενα 20 χρόνια, προστατεύεται από τις ανεξέλεγκτες αυξήσεις των τιμών, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστος το νέο του σπίτι. 

Η ενέργεια αυτή, αποτελεί μία πρωτοβουλία προκειμένου να ενισχυθεί η καλλιέργεια της κουλτούρας της προστασίας του περιβάλλοντος σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, ξεκινώντας από την αξιοποίηση των οφελών της καθαρής ενέργειας στον προσωπικό χώρο του καθενός.

Εντάσσοντας στα κτίρια της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ την πράσινη ενέργεια του ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, συνδυάζουμε υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, αξιοσημείωτη εξοικονόμηση χρημάτων και καινοτόμες παροχές & προνόμια, ώστε να αλλάξουμε τον κόσμο για ένα μέλλον καλύτερο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ

 

* Η προσφορά καλύπτει τον μέσο όρο κατανάλωσης νοικοκυριών στην Ελλάδα και αφορά στις 4.000KWh για κάθε χρόνο. Στις δωρεάν χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και η αναπροσαρμογή εκκαθάρισης αγοράς, καθώς και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις & λοιπές χρεώσεις υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν τους καταναλωτές, συνεισπράττονται µε τον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και αποδίδονται στους αρμόδιους φορείς.