ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ 45m²

    Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ακίνητο:

    Νικηφόρου Λύτρα 15
    Αθήνα
    45m²,
    Ισόγειο
    1 Υπνοδωµάτιο
    1 Λουτρό

    Πλήρως
    επιπλωµένος
    και εξοπλισµένος
    χώρος

    Το μικρό – ιστορικό διαμέρισμα ισογείου 45τμ βρίσκεται σε ένα τυπικό ιστορικό κτίριο, στην καρδιά της πόλης, κατασκευασμένο στις αρχές του 1900. Ο πλήρως επιπλωμένος και εξοπλισμένος χώρος, με έμφαση στις λεπτομέρειες και τις ειδικές κατασκευές, διατηρεί το vintage στυλ ενώ παράλληλα εξυπηρετεί τη σύγχρονη αστική ζωή.

    Το ιδιαίτερα μεγάλο ύψος της κατοικίας το οποίο φτάνει στα 3,5 μέτρα δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την εκμετάλλευση του συνολικού όγκου του διαμερίσματος, επιτρέποντας παράλληλα τη δημιουργία πολλών αποθηκευτικών χώρων. Το προπολεμικό διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο σαλόνι και υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο.

    Το ιδιαίτερο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος είναι ζεστό και πολυλειτουργικό. Η ξύλινη ειδική κατασκευή εξυπηρετεί διπλό ρόλο λειτουργώντας τόσο ως κρεβάτι του διαμερίσματος όσο και ως ντουλάπα του δωματίου με κρυφές μονάδες αποθήκευσης στις συμμετρικές σκάλες. Το υπνοδωμάτιο συνδέεται στενά με το σαλόνι, ενώ η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα SOHO, έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη χρήση του χώρου προσφέροντας χώρους αποθήκευσης και εργασίας. Τέλος, το μπάνιο διατηρεί το vintage στυλ του σπιτιού, με είδη υγιεινής και πλακάκια από τα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια που συνδυάζουν την ποιότητα με τη λειτουργικότητα.

      Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ακίνητο: