Μεγάλη προσφορά στην ανακαίνιση του σπιτιού σου με σημαντικά οφέλη για εσένα και το περιβάλλον!

    Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανακαίνιση ακινήτου:

    Σε κάθε κατασκευή ή ανακαίνιση κατοικίας άνω των 60.000€, σου κάνουμε ΔΩΡΟ το ρεύμα του ακινήτου σου για 20 χρόνια, αξίας 13.500€*!

    Η προσφορά, ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2022 και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικίας. Έχοντας από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, προπληρωμένες τις χρεώσεις προμήθειας του ρεύματος για τα επόμενα 20 χρόνια, ο ιδιοκτήτης πετυχαίνει αξιοσημείωτη εξοικονόμηση χρημάτων, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστος το νέο του σπίτι. 

     

    Μέσα από αυτή την πράξη, ο ιδιοκτήτης κάθε ακινήτου θα νιώθει την ικανοποίηση ότι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος με χαμηλό ενεργειακό κόστος στη χρήση της κατοικίας του, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει ότι θα αρχίσει να χρεώνεται για τις κιλοβατώρες που θα καταναλώνει, από το 2042 και μετά.

    Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ηλεκτροδοτούνται και θα παραδίδονται τα επόμενα χρόνια τα σπίτια στους ιδιοκτήτες τους. Στόχος μας είναι κάθε νέο ακίνητο που κατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε, να είναι ενεργειακά ανεξάρτητο, «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνει από Ανανεώσιμες Πηγές.

    Με καινοτόμες παροχές & προνόμια, αλλάζουμε τον κόσμο για ένα μέλλον καλύτερο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

     

    * Η προσφορά καλύπτει τον μέσο όρο κατανάλωσης νοικοκυριών στην Ελλάδα και αφορά στις 4.000KWh για κάθε χρόνο (συνολικά 80.000KWh τα 20 χρόνια), ενώ η αξία του δώρου έχει υπολογιστεί κατά προσέγγιση και σύμφωνα με τα σημερινές χρεώσεις ρεύματος. Στις δωρεάν χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και η αναπροσαρμογή εκκαθάρισης αγοράς, καθώς και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις & λοιπές χρεώσεις υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν τους καταναλωτές, συνεισπράττονται µε τον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και αποδίδονται στους αρμόδιους φορείς.

      Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανακαίνιση ακινήτου: