Κατοικία

Η κατοικία δεν σηματοδοτεί απλά τον καθημερινό χώρο διαμονής.Ορίζει την ποιότητα ζωής και οφείλει  να αποτελεί τον όμορφο καμβά  της καθημερινότητας μας . Είναι ρυθμιστικό μέσο για την ισορροπία της ψυχής.
Η εταιρεία Επίκυκλος προσεγγίζει αυτές τις αξίες προσφέροντας πραγματικά σύγχρονες κατοικίες , σχεδιασμένες να αγκαλιάζουν τον άνθρωπο χαρίζοντας απλότητα άνεση και υψηλή ποιότητα ζωής , με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Συνεχίζοντας σε ευέλικτες σχέσεις και δίνοντας αξία στην προσωπική σχέση με τον ενδιαφερόμενο η εταιρία Επίκυκλος είναι σε θέση να κατασκευάσει και την δική σας κατοικία μετατρέποντας τις επιθυμίες σε λειτουργικούς και ισορροπημένους αισθητικά χώρους. Η κατοικία μετατρέπεται σε βραβείο ζωής για εσάς και την οικογένεια σας.

Είτε πρόκειται για μια κατοικία είτε για ένα ολοκληρωμένο οικιστικό συγκρότημα υπαίθρου για εμάς στην εταιρία επίκυκλος το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία.

Η εταιρία Επίκυκλος προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μελέτης – κατασκευής εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για εσάς. Βασικοί άξονες για το σχεδιασμό κατοικιών αποτελούν  η υψηλή αισθητική, η γνώση των  σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων καθώς και η  λειτουργικότητα που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση και παράλληλα η επάρκεια σε τεχνογνωσία οδηγούν σε κατασκευές που σέβονται τις ανάγκες του χρήστη χαρίζοντας απλότητα, άνεση και υψηλή ποιότητα ζωής, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Σεβόμενες το οικιστικό ή φυσικό περιβάλλον όπου βρίσκονται και εναρμονισμένες με τους οικοδομικούς κανονισμούς, οι σχεδιαζόμενες κατοικίες στοχεύουν να αποτελέσουν το σπίτι σας στο οποίο θα θέλετε πάντα να επιστρέφετε.

Φωτογραφίες

Μονοκατοικία στην Ψάθα

Μονοκατοικία στην Ψάθα

Μονοκατοικία στην Ψάθα

Ερωτήσεις?

Μια συνάντηση στον χώρο μας θα σας βοηθήσει να λύσετε κάθε σας απορία