Επαγγελματικοί Χώροι

Η εταιρεία Επίκυκλος έχοντας σαν αρχή ότι ο  επαγγελματικός χώρος αποτελεί ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο πεδίο μελέτης και αρχιτεκτονικής σύνθεσης ,καταφέρνει και  συνθέτει χώρους που να προάγουν την δημιουργικότητα και την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Με κριτίρια ο επαγγελματικός χώρος να είναι   λειτουργικός και παραγωγικός ,ο σχεδιασμός του  πρέπει να προάγει τις αξίες και τους στόχους που συνθέτουν το προφίλ της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία Επίκυκλος, στελεχωμένη από ένα άρτιο τμήμα μηχανικών και συμβούλων , είναι ικανή να σχεδιάσει την επαγγελματική σας στέγη μεταφράζοντας σε χώρο και την παραμικρή λεπτομέρεια που συνθέτει την εταιρική σας ταυτότητα. Σχεδιάζουμε με σύμμαχο το φως, την οικολογική συνείδηση και την τεχνολογία ώστε να δημιουργούμε χώρους ανθρώπινους, παραγωγικούς και σύγχρονους.  Η πλήρης και ενδελεχής μελέτη σε συνδυασμό με το προσυμφωνημένο κόστος εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για έναν ανανεωμένο χώρο, έτοιμο να αποτελέσει το εφαλτήριο για τις επαγγελματικές σας επιτυχίες.

Φωτογραφίες

Room18 - Μουσείο Μπενάκη - Δομές

Baba Ghanoush, Παγκράτι

Κάβα Π, Μητροπόλεως

Γραφεία Επίκυκλος, Κολωνάκι

Ιατρείο, Κολωνάκι

Κέντρο Ευρωπαϊκής Αρχιτεκτονικής

Ερωτήσεις?

Μια συνάντηση στον χώρο μας θα σας βοηθήσει να λύσετε κάθε σας απορία