Η Εταιρεία Επίκυκλος

Copyright 2003 - 2016

Διπλοκατοικία στην Ψάθα Βίλιων

Πολυκατοικία στον Πειραιά

Η Εταιρία Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική ιδρύθηκε το 2003 με κύριο αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή κτιριακών έργων (Ανακαίνιση). Την σημερινή νομική μορφή την κατέχει από το 2008 όπου συνεργασίες με μηχανικούς και αρχιτέκτονες του χώρου που ενστερνίζονται τις ίδιες αξίες απέδειξαν ότι νεανικές και ποιοτικές ομάδες επαγγελματιών μπορούν να παράγουν έργα μοναδικής αισθητικής και υψηλής ποιότητας τιμώντας την προτίμηση των πελατών και δημιουργώντας διαχρονικές ανθρώπινες σχέσεις.

Το 2011, η εταιρία Επίκυκλος , σε πλήρη εναρμόνιση με τις σύγχρονες απαιτήσεις, καινοτομεί και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τρία προκοστολογημένα πακέτα ανακαίνισης (simply, smart , deluxe) τα οποία με την ευελιξία τους κατάφεραν να κατακτήσουν την αθηναική αγορά. Το 2014 είναι η χρονιά που η εταιρεία μεταφέρεται στα νέα της γραφεία στο Κολωνάκι σε έναν χώρο όπου μπορεί κανείς να αντιληφθεί άμεσα τις αισθητικές αρχές και τις δυνατότητες της εταιρείας.Για την διαφύλαξη της υψηλής ποιότητας και τον πλήρη έλεγχο της κατασκευαστικής διαδικασίας , η εταιρεία Επίκυκλος από το 2014 έχει διευρύνει τον κύκλο των εργασιών της και έχει εντάξει στην ομάδα της τόσο μια μονάδα κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου καθώς και μια μονάδα ειδικών κατασκευών από ξύλο και μέταλλο .

Οι νέες αυτές συνεργασίες δίνουν την ευελιξία για την υλοποίηση άρτιων τεχνικά κατασκευών αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία ώστε η δημιουργικότητα και η φαντασία να μην συναντά κανένα εμπόδιο στον δρόμο της προς την πραγματοποίηση. Οι δραστηριότητες της εταιρείας Επίκυκλος εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα των οικιστικών οικοδομικών έργων όπως διαμερίσματα συγκροτημάτων αστικής δομής, μονοκατοικιών και εξοχικών κατοικιών ,οικιστικά συγκροτήματα υπαίθρου , επαγγελματικούς χώρους , ανακαινίσεις και επεκτάσεις κτιρίων.

Ανακαίνιση κατοικίας, Παγκράτι

Η ποιότητα στην Εταιρία Επίκυκλος συναντά τα καλύτερα κοστολόγια και η πρωτοπορία κατασκευής τα αυστηρότερα χρονοδιαγράμματα. Η αίσθηση του ξεχωριστού σε κάθε νέα επαγγελματική σχέση και η μοναδικότητα που προσδίδεται σε κάθε έργο που αναλαμβάνει η Εταιρεία Επίκυκλος βάζουν τα θεμέλια για την επίτευξη υψηλών στόχων.

Τα γραφεία της Επίκυκλος, Κολωνάκι

Συγκριτικό πλεονέκτημα της διοικητικής ομάδας είναι η έντονη επαγγελματική δραστηριότητα των τελευταίων ετών στις κατασκευές σε συνδυασμό με το πάθος για ότι νέο σχεδιάζεται και χτίζεται μέσα από αυτή. Σκοπός είναι η κατασκευή έργων ποιότητας μέσα από ένα εξελικτικό μονοπάτι προς το καλύτερο και για το κτίσμα και για τον άνθρωπο.

Η απόδειξη ότι μέσα από επαγγελματικές συνεργασίες μπορούν να δημιουργηθούν δυνατές ανθρώπινες σχέσεις βασιζόμενες στον σεβασμό και στις υψηλές ηθικές αξίες. Για αυτό πιστεύουμε πως ότι επιβραβεύεται με επιτυχία σήμερα , αύριο μπορεί να γίνει καλύτερο.

Ανακαίνιση κατοικιάς, Παλαιό Φάληρο.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας Επίκυκλος εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα των οικιστικών οικοδομικών έργων όπως διαμερίσματα συγκροτημάτων αστικής δομής, μονοκατοικιών και εξοχικών κατοικιών ,οικιστικά συγκροτήματα υπαίθρου , επαγγελματικούς χώρους , ανακαινίσεις και επεκτάσεις κτιρίων.

Κατασκευή Ξενοδοχείου.

Η ποιότητα στην Εταιρεία Επίκυκλος συναντά τα καλύτερα κοστολόγια και η πρωτοπορία κατασκευής τα αυστηρότερα χρονοδιαγράμματα.

Η αίσθηση του ξεχωριστού σε κάθε νέα επαγγελματική σχέση και η μοναδικότητα που προσδίδεται σε κάθε έργο που αναλαμβάνει η Εταιρεία Επίκυκλος βάζουν τα θεμέλια για την επίτευξη υψηλών στόχων

Ερωτήσεις?

Μια συνάντηση στον χώρο μας θα σας βοηθήσει να λύσετε κάθε σας απορία