Ειδικές Κατασκευές - Κουζίνα | Ντουλάπα

SOHO ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΘΟΣ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ” (SOUL OF HUMAN OBJECTS). Η ΕΙ∆ΙΚΗ ΜΟΝΑ∆Α ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ SOHO, ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, ΣΧΕ∆ΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑ∆ΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ∆ΕΝΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑ∆ΙΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ “ΕΞΥΠΝΑ” ΕΠΙΠΛΑ, ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ∆ΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ!

Η ανάγκη για σχεδιασμό ειδικών, πρωτοποριακών κατασκευών, οδήγησε την εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ στη δημιουργία της SOHO. Μίας ειδικής μονάδας κατασκευών, η οποία στελεχώνεται από έμπειρους αρχιτέκτονες. Κάθε έμπνευση μεταφράζεται σε μοναδικές δημιουργίες από ξύλο, μέταλλο και πέτρα, στο εξειδικευμένο Εργαστήριο της SOHO. Έναν χώρο απόλυτης δημιουργίας.

Με εργαλεία τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, τη δημιουργική ομάδα της SOHO αλλά και τα καλύτερα υλικά της αγοράς μπορείτε να αποκτήσετε έπιπλα, αντικείμενα και οποιαδήποτε κατασκευή υψηλής αισθητικής και λειτουργικής ποιότητας έχετε φανταστεί!

Υπηρεσίες

ΚΟΥΖΙΝΑ: Το σύγχρονο εργαστήριο της SOHO παρέχει στη δημιουργική ομάδα όλα όσα χρειάζεται, για τον σχεδιασμό μοναδικών χώρων κουζίνας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας και με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ: Η SOHΟ δημιουργεί έπιπλα μπάνιου με απεριόριστες μορφολογικές δυνατότητες, για να προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και να ολοκληρώνουν την αισθητική ισορροπία.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ: Απολαύστε εξαιρετικές λύσεις σε θέματα αισθητικής και λειτουργικότητας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη στον τομέα της αποθήκευσης. Η ποικιλία των υλικών παρέχει ατελείωτους συνδυασμούς, που θα ταιριάξουν σε κάθε χώρο σας.

ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Η SOHO προσφέρει λύσεις όταν η αγορά δεν μπορεί να καλύψει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη. Σχεδιάζει και υλοποιεί ό,τι χρειάζεται ένας χώρος, για να γίνει περισσότερο λειτουργικός, αλλά κυρίως καλαίσθητος.

Κουζίνα ειδικής κατασκευής με λευκά και μαύρα λακαριστά ντουλάπια , λευκό πάγκο corian και επένδυση πλάτης με τζάμι

Πεποίθηση της εταιρείας Επίκυκλος είναι ότι κάθε νέα κατασκευή δεν έχει σκοπό να εξυπηρετεί μόνο τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών αλλά και τις αισθήσεις τους. Η ισορροπία και η αρμονία είναι αυτό που επιδιώκεται μέσα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των κατασκευών.

Με σταθερό στόχο οι χώροι που κατασκευάζει να ‘μιλούν’ στην ανθρώπινη ψυχη , η εταιρεία Επίκυκλος έχει καταφέρει να βρεί τα εργαλεία για να μεταμορφώνει τους χώρους σε αυτο που επιθυμεί το μυαλό.

Από το 2014 με την δημιουργία της μονάδας ειδικών κατασκευών από ξύλο και μέταλλο SOHO (Soul OHuman Objects) η εταιρεία Επίκυκλος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι σε θέση να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ότι χρειάζεται ένας χώρος για να φτάσει σε ένα υψηλό αισθητικό επίπεδο.

Κατασκευές και αντικείμενα σχεδιασμένα ειδικά για τον κάθε χώρο (sur mesure) έχουν στόχο να τονίσουν την ιδιαίτερη αισθητική του κάθε χώρου αλλά και την ταυτότητα του χρήστη τους.

Κατασκευή κουζίνας εξωτερικού χώρου από κόντρα πλακέ θαλάσσης και επένδυση πατητής τσιμεντοκονίας κατάλληλης επεξεργασίας για πλήρη ανθεκτικότητα στον ήλιο και την υγρασία.

Δεντρόσπιτο – playhouse ειδικής κατασκευής με συνδυασμό μεταλλικών και ξύλινων στοιχείων

Μικροί χώροι , ειδικές διακοσμητικές απαιτήσεις, ιδιαιτερότητες στην λειτουργία ενός χώρου, σχεδιασμός μοναδικών επίπλων είναι προκλήσεις στις οποίες η εταιρεία Επίκυκλος μπορεί να ανταπεξέλθει με άριστα αποτελέσματα.

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα αλλά και η ‘ δυνατή’ δημιουργική ομάδα που κρύβεται πίσω από την σχεδίαση εγγυόνται έπιπλα , αντικείμενα και κάθε είδους κατασκευή υψηλής αισθητικής και λειτουργικής ποιότητας.

Ειδική κατασκευή επίπλου μπάνιου με πάγκο από πατητή τσιμεντοκονία και αποθηκευτικούς χώρους με πορτάκια από λουστραριστό καπλαμά.

Η εταιρεία Επίκυκλος σε συνεργασία με την SOHO μπορεί να υλοποιήσει κατασκευές επίπλων κουζίνας και λουτρού σε περιπτώσεις όπου οι έτοιμες λύσεις της αγοράς δεν μπορούν να καλύψουν την αισθητική και λειτουργική ανάγκη.

Ερωτήσεις?

Μια συνάντηση στον χώρο μας θα σας βοηθήσει να λύσετε κάθε σας απορία